Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

За минулу добу на Київщині в ДТП загинуло четверо людей


За минулу добу на Київщині в ДТП загинуло четверо людей

25 вересня поліцейські Київської області зареєстрували 4 трагічні автопригоди. Серед загиблих - двоє водіїв та двоє пішоходів.

Дві трагічні автопригоди сталися у Переяслав-Хмельницькому районі. У с. Циблі, близько 6.00 години ранку, 25-річний водій, керуючи автомобілем “Renault”, скоїв наїзд на літнього чоловіка, який переходив дорогу на пішохідному переході. Від отриманих тілесних ушкоджень 70-річний дідусь загинув на місці пригоди.

Близько 14.00 години на автодорозі “Бориспіль – Дніпро”, поблизу с. Дем’янці, 43-річний водій автомобіля «Cherry», здійснюючи виїзд із другорядної дороги на головну, не надав перевагу в русі автомобілю «ГАЗ». Внаслідок зіткнення керманич “Cherry” отримав травми не сумісні з життям.

Ще одна автопригода, в якій загинув 74-річний велосипедист, сталася в м. Біла Церква. 36-річний водій «Dewoo”, поблизу перехрестя, скоїв наїзд на дідуся. Від отриманих численних тілесних ушкоджень він помер до приїзду швидкої допомоги.

В Яготинському районі, близько 12.00 години, поблизу с. Богданівка, загинув 39-річний водій “Volvo” (польська реєстрація). За попередніми даними, він не впорався з керуванням, внаслідок чого сталося неодноразове перекидання автомобіля.

На даний час призначені відповідні експертизи. За всіма фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Шановні водії, вкотре закликаємо неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху під час керування транспортними засобами. Перевищення безпечної швидкості, порушення правил маневрування та не дотримання правил безпеки на дорозі може призвести до трагічних наслідків!

Головне управління Національної поліції в Київській області

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031