Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Бориспільські патрульні затримали двох чоловіків, які ймовірно вчинили розбійний напад у Києві


Бориспільські патрульні затримали двох чоловіків, які  ймовірно вчинили розбійний напад у Києві

Патрульні Борисполя отримали орієнтування щодо автомобіля Renault, на якому рухаються імовірні злочинці, 16 жовтня, близько 13-ї години. За попередньою інформацією, двоє осіб скоїли розбійний напад на чоловіка у Києві та втекли з місця події на вказаному авто.

Громадяни познайомилися за допомогою платформи для спільних поїздок та разом прямували з Одеси, коли між ними виник конфлікт через оплату. Пасажир не мав при собі коштів, які від нього вимагали. Після чого двоє осіб, імовірно, побили чоловіка і відібрали в нього портмоне та коштовності.

Схожий за отриманим орієнтуванням транспортний засіб патрульні помітили на вулиці Київський Шлях. Авто рухалося у напрямку Харкова. На вимогу поліцейських водій зупинив Renault біля одного з будинків на вулиці Соцмістечко.

Патрульні помітили в автомобілі мисливський ніж, мачете та портмоне, яке зі слів водія невідомий пасажир самостійно залишив у його авто після конфлікту. Окрім того, в салоні патрульні виявили сліди від рідини буро-червоного кольору, яка нагадувала кров.
Бориспільські патрульні затримали двох чоловіків, які  ймовірно вчинили розбійний напад у Києві

Поліцейські затримали транспортний засіб та вказаних осіб на місці події для з’ясування всіх обставин. Після чого їх доставили до Дніпровського управління поліції ГУНП у місті Києві та передали слідчим.

Патрульна поліція Борисполя

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031