Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Поліцейські Чернівців затримати за шахрайство уродженку Бориспільського району


Поліцейські Чернівців затримати за шахрайство уродженку Бориспільського району

32-річна жителька села Чубинське Бориспільського району Київської області відзначилася не лише на Тернопільщині. Гастролерка обдурювала людей по всій Україні, видаючи себе то співробітницю газової служби чи інших комунальних підприємств, то за знавця магії. Промишляючи шахрайствами, крадіжками, зловмисниця обдурила десятки, а може й сотні потерпілих.

Вийти на слід та затримати лиходійку вдалося поліцейським Чернівців. Підозрюваній за вчинення цілої серії злочинів обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Тернопільські правоохоронці мають чимало запитань до затриманої, адже на території нашої області зловмисниця причетна щонайменша до двох фактів шахрайств та крадіжки.

Як повідомив старший оперуповноважений управління карного розшуку ГУНП в Тернопільській області Іван Заверуха, минулого року жертвами зловмисниці стали тернополянка та жителька Козівського району. Обох потерпілих лиходійкаспочаткузалякакалапоробами, а потім взялася «відробляти» гроші та золото. 21-річна жителька обласного центру в результаті спілкування з пройдисвіткою втратила золоті вироби на загальну суму сім тисяч гривень, а козівчанка віддала пройдисвітці вісім тисяч євро.

У вересні цього року гастролерка з Київщини знову навідалася до Тернополя. До квартири місцевих пенсіонерів зайшла, представившись співробітницею «Тернопільгазу». З нею була спільниця, особу котрої поліцейські наразі встановлюють.

Зловмисниці стали розповідати пенсіонерам про перерахунок оплати за газ, мовляв, ви переплатили значну суму, тому скажіть номер банківської картки і ми вам повернемо кошти. Заморочивши голови людям похилого віку, зловмисниці викрали з їх помешкання п’ять тисяч гривень.

Уважно придивіться до фото. Якщо в стали жертвою цієї жінки, телефонуйте у Тернополі (0352) 27-11-70, 27-11-71, 067259 15 18 або 102.

0352.uа

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031