Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

На Київщині грузини-наркомани збили на тротуарі жінку з дитячим візочком


На Київщині грузини-наркомани збили на тротуарі жінку з дитячим візочком

В місті Вишневе, що під Києвом, двоє грузинів під впливом наркотиків виїхали на тротуар, де збили жінку з дитячим візочком та 11-річну дівчинку. Наразі мати та її півторарічний малюк знаходяться в лікарні, школярка отримала тілесні ушкодження і також перебуває під пильним наглядом медиків.

Автомобіль з іноземними номерами, який зупинився на червоне світло світлофора, викликав підозру у патрульних поліцейських. #Правоохоронці вирішили перевірити документи – в салоні було двоє. Побачивши поліцейських, водій іномарки на заборонений сигнал світлофора виїхав на зустрічну смугу та почав тікати. Попереду підозрювані помітили автомобіль державної служби охорони. Намагаючись сховатися від поліцейських, машина виїхала на тротуар, де і сталася трагедія.
На Київщині грузини-наркомани збили на тротуарі жінку з дитячим візочком

Розлучений натовп свідків ледь не вчинив самосуд. Двох іноземців #поліцейські затримали згідно ст.208 КПК України та помістили в ізолятор тимчасового тримання. Зловмисниками виявилися громадяни Грузії, які вже неодноразово мали проблеми із законом. Один з них на даний час перебуває під слідством за численні крадіжки барсеток. Результати медичної експертизи довели, що чоловіки на момент аварії знаходилися під впливом важких наркотиків.
Відкрито кримінальне провадження, триває досудове розслідування.

Головне управління Національної поліції в Київській області

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031