Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

На час негоди керівникам ОДА заборонили покидати свої області


На час негоди  керівникам ОДА заборонили покидати свої області

Голови ОДА, РДА і місцевого самоврядування в умовах негоди не повинні залишати території своїх областей. Подолання наслідків і оперативне реагування – ваш прямий обов’язок!

Про це наголосив під час засідання штабу ДСНС Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко.

Віце-прем’єр-міністр підкреслив, що до функціональних обов’язків ДСНС не входить чищення снігу і оперативне втручання в роботу Укравтодору і місцевого самоврядування, які мають займатися своєчасним реагуванням на надзвичайні ситуації і моніторити стан систем життєзабезпечення. Єдина позиція, яка стосується роботи оперативного штабу ДСНС – координація і організація взаємодії між регіональними штабами.

Геннадій Зубко повідомив, що із 17 січня очікується погіршення погодних умов у Полтавській, Сумській, Чернігівській і Київській областях, а також на півдні – Житомирській, Вінницькій, Миколаївській і Одеській областях. «Досить складною є ситуація в південних областях, де 17-19 січня очікуються сильні та дуже сильні снігопади, хуртовини, утворення снігового покриву висотою до 40 сантиметрів. Тому, крім розчищення транспортних магістралей, в першу чергу мають бути задіяні всі енергетичні служби областей для вчасного відновлення електромереж. Також відсьогодні - перевести роботу керівництва департаментів ЖКГ ОДА в режим цілодобового чергування», - зазначив Геннадій Зубко.

Урядовий Портал

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031