Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Бориспільщина успішно виступила в обласному фестивалі «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація»


Бориспільщина успішно виступила в обласному фестивалі «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація»

В смт Немішаєво відбулися фінальні змагання за програмою обласного фестивалю 2018 року серед жителів сільських регіонів Київщини «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація».

Бориспільщина стала єдиною командою, що була представлена у всіх фіналах змагань завдяки перемогам наших спортсменів у попередніх зональних змаганнях з волейболу (жінки), міні-футболу, настільного тенісу, шахів та шашок.

Фінал став для нас досить успішним. Волейболістки впевнено обіграли своїх суперниць з Білоцерківського, Переяслав-Хмельницького, Миронівського районів з рахунком 2:0. В четвертій вирішальній грі на наших жінок чекала зустріч з командою Бородянського району. Фінальна гра була цікавою, напруженою та безкомпромісною. В результаті перемогу святкувала наша команда. І знову – 2:0. В складі команди Бориспільського району чемпіонами області стали Надія Бережна, Валентина Прилепа, Лілія Маркевич, Анастасія Барбулат, Ольга Отрошко, Дарина Волошин, Євгенія Калмикова, Катерина Рудюк.
Бориспільщина успішно виступила в обласному фестивалі «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація»

Також була розіграна першість з настільного тенісу. Ярославу Стрільнику в особистих змаганнях серед чоловіків не було рівних. Він переміг всіх своїх суперників і виборов перше місце. Олена Пономаренко в змаганнях жінок посіла п’яте місце. У загальнокомандному заліку у команди Бориспільщини третє місце.

Крім цього, команди Бориспільського району вибороли третє місце з міні-футболу та перетягування канату. Бронзові нагороди отримали футболісти: Віталій Іщенко, Данило Гуральський, Ілля Іваніцький, Євген Ільченко, Юрій Кудько, Владислав Квакуш, Дмитро Гарбар, Ярослав Гарбар, Олександр Литовченко, Владислав Костенко. З перетягування канату нагороджені Олег Берстеньов, Віталій Іщенко, Максим Серпутько, Роман Черняхівський, Іван Журибеда.

У змаганнях з шахів (Любов Голуб та Анатолій Андрієнко) та дартсу (Олег Берстеньов та Анна Ковришкіна) посіли п’яті місця, з шашок (Павло Коротченко та Антоніна Веклич) – четверте, з гирьового спорту (Василь Неділько та Максим Серпутько) – восьме.

Команди в нагороду отримали кубки та дипломи Київської обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України і Київського обласного Центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», а гравці грамоти та медалі.

В рамках проведення спартакіади на наших спортсменів чекають ще змагання з волейболу серед чоловіків. Тож, бажаємо успіхів та гарних результатів!

Сектор молоді та спорту управління гуманітарного розвитку Бориспільської райдержадміністрації

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031