Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

У Києві котів визнали частиною екосистеми міста


У Києві котів визнали частиною екосистеми міста
Комісія Київської міської ради з питань житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу підтримала петицію про визнання котів частиною екосистеми міста.

Про це повідомляється на сайті Київради.

На засіданні авторка петиції Вікторія Кирилюк заявила, що в Києві стається багато випадків замурування котів в підвалах житлових будівель.

«З метою захисту тварин від подібного жорстокого поводження, необхідно визнати вуличних котів частиною екосистеми міста Києва та заборонити їх безпричинний вилов та вбивства»,
— сказала вона.

Кирилюк також наголосила, що котам слід дозволити вільно жити та пересуватися в підвалах, горищах та інших місцях їхнього постійного перебування. бо вони знищують гризунів.
У Києві котів визнали частиною екосистеми міста

Окрім цього на засіданні представники кількох будинкових кооперативів Дніпровського району виступили проти ініціативи, аргументуючи це тим, що безпритульні тварини можуть переносити хвороби або провокувати алергію.

Комісія ЖКГ підтримала доручила виконавчому органу Київради (КМДА) розробити цілісну програму реалізації петиції. Презентувати її мають за місяць.

Також санітарні фахівці мають надати свій висновок щодо програми.

hromadske

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031