Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

На Київщині нетверезий водій здійснив наїзд на школярку та зник з місця пригоди


На Київщині нетверезий водій здійснив наїзд на школярку та зник з місця пригоди
Дорожньо-транспортна пригода сталася 27 лютого у м. Кагарлик. Під час оперативно-розшукових заходів працівники поліції затримали водія «Таврії», який на вулиці Степана Разіна, скоїв наїзд на 11-річну місцеву мешканку, яка рухалась по узбіччю дороги, та втік з місця ДТП.

Внаслідок наїзду дитина отримала тілесні ушкодження у вигляді струсу головного мозку та забиття тіла. Дівчинку госпіталізовано до лікарняного закладу.

На розшук зниклого водія були зорієнтовані всі екіпажі патрульних Кагарлицького відділу поліції. Оперативно розшукати втікача допоміг свідок, який повідомив марку транспортного засобу та напрямок руху.

Упродовж години керманича, який травмував дитину, було встановлено та затримано у гаражному приміщенні. Ним виявився 64-річний місцевий мешканець.

Коли правоохоронці зайшли у гараж то побачили за кермом автівки чоловіка, який спав. Відкривши дверцята в авто - відчули різкий запах алкоголю. Сумнівів не було, водій - нетверезий. Припущення працівників поліції підтвердила і експертиза, в крові виявлено 1,5 проміле алкоголю, при допустимій нормі 0,2 проміле.

Наразі правоохоронці з’ясовують всі обставини події. За даним фактом слідчими Кагарлицького відділення поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України та розпочато розпочато досудове розслідування.

Управління превентивної діяльності поліції в Київській області

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031