Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

На Київщині хірурга підозрюють у недбалості, через яку загинув пацієнт


На Київщині хірурга підозрюють у недбалості, через яку загинув пацієнт

Установлено, що до приймального відділення Боярської центральної районної лікарні за медичною допомогою звернувся пацієнт. Під час обстеження якого лікар-хірург встановив діагноз та рекомендував пройти амбулаторне лікування.

Після огляду та надання медичної допомоги хворий залишив приймальне відділення лікарні, а вже за тиждень помер. Смерть чоловіка настала від закритої черепно-мозкової травми.

Відповідно до висновку комісійної судово-медичної експертизи установлено, що лікарем-хірургом під час огляду хворого не проведено всіх необхідних діагностичних процедур.

Таким чином, під час проведення огляду і встановлення діагнозу лікарем-хірургом були допущені недоліки в своїх діях, які перебувають в прямому причинно-наслідковому зв’язку з настанням смерті пацієнта.

За процесуального керівництва Києво-Святошинської місцевої прокуратури лікарю-хірургу повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 140 (неналежне виконання професійних обов'язків медичним або фармацевтичним працівником) КК України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 5 років або виправні роботи на строк до 2 років, або обмеження волі на строк до 2 років, або позбавлення волі на той самий строк.

За матеріалами прес-служби прокуратури Київської області

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031