Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

У Переяславі-Хмельницькому знімали кіно


У Переяславі-Хмельницькому знімали кіно

Компанія «Т.Т.М.» за підтримки Державного агентства України з питань кіно проводить зйомки художнього фільму «ЕКС» (автор сценарію Ярослав Яріш, режисер-постановник Сергій Лисенко, оператор-постановник Сергій Михальчук, художник-постановник Владлен Одуденко, продюсер Андрій Границя).

На початку травня знімальна група переїхала до Переяслава у музей просто неба де відзняла кілька епізодів у хаті заможного селянина та у церковнопарафіяльній школі.

Доки готувався майданчик до чергової сцени художник постановник Владлен Одуденко розповів:
– Наш фільм розповідає про події, які відбулись на Львівщині у 1930-х роках. Основна думка показати протистояння людини та влади. Ми не маємо собі за мету показати когось гарними, а когось поганими – це має вирішити глядач. У фільмі задіяні переважно молоді, маловідомі актори.

Сценарій Ярослава Яріша кілька років тому на міжнародному конкурсі “Коронація слова” здобув другу премію. Він написаний на реальних подіях, що відбулися на Західній Україні у 1932-му році: революційна акція бійців підпільної української військової організації (УВО) проти польської влади перетворюється на криваву бійню.

Аби зацікавити глядача увесь сюжет переповідати не буду зазначу, що фільм буде доволі цікавий та колоритний. Стрічка має з’явиться на екранах у наступному році.

Вісник Переяславщини

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031