Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

У Переяславі злодії поцупили частину тротуарної плитки


У Переяславі злодії поцупили частину тротуарної плитки

На початку червня розпочався ремонт дорожнього покриття на вулиці Ярослава Потапенка в Переяславі-Хмельницькому, що веде до педуніверситету. За тиждень до цього працівники місцевого ТОВ “Агрошляхбуд” виклали тротуар з одного боку вулиці кольоровими фемами (сучасна тротуарна бруківка).

Після першого ж дня роботи хтось викрав частину покриття. Про це розповів редакції житель мікрорайону Підварки Микола Кучеренко, 41 рік:

– Класти бруківку почали недалеко від повороту на вулицю Новокиївське шосе, де стає громадський транспорт. У перший день зробили близько 50 метрів. А наступного ранку я з донькою йшов на зупинку і побачив, що на початку тротуару не вистачає метрів зо два бруківки. Пізніше працівники поновили тут покриття. Так приємно, що в місті з’являються красиві тротуари-“вишиванки”. І дуже прикро, що не всі люди це цінують.

Ірина Гончаренко, директор переяславського ТОВ “Бетон Центр” яка розробляла дизайн тротуарів, зазначила, що злодії поцупили феми на площі три квадратні метри. Вартість цього матеріалу складає близько 600 гривень. Візерункових тротуарів у місті вже багато, але це перший випадок крадіжки.

Жителі вулиці Ярослава Потапенка також поцікавилися, чому феми виклали не до кінця тротуару (близько двадцяти метрів залишилося без покриття). І чому поворот на вулицю Новокиївське шосе (ближче до поштового відділення), теж залишився без ремонту. На це питання відповів начальник відділу капітального будівництва та ЖКГ виконкому міської ради Олександр Вітківський.

– На вулиці Новокиївське шосе поблизу пошти заплановане будівництво заїзної кишені. Тоді й відремонтують поворот від вулиці Ярослава Потапенка. І весь тротуар з одного боку (аж до університету) буде викладений фемами. З іншого боку такого покриття не буде, – зазначив він.

Юлія Строчинська
Фото автора


Вісник Переяславщини

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031