Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Жителя Переяславщини звинувачують у розбещенні своєї доньки


Жителя Переяславщини звинувачують у розбещенні своєї доньки

6 липня на телеканалі “Інтер” у шоу-програмі “Стосується кожного” транслювався сюжет “Батькова увага”, у якому йшлося про сім’ю Дяченків із Лецьок (Переяслав-Хмельницький р-н. Київська обл.).

Журналісти “Інтера” з’ясовували факт сексуального домагання 55-річного Віталія Дяченка до своєї 12-річної доньки Аліни. Для з’ясування усіх обставин цього у студію “Стосується кожного” запросили відомих в Україні фахівців у різних галузях.

У ході програми дитячий психіатр, лікар-гінеколог та поліграфолог (людина, яка працює на “детекторі брехні”) одноголосно підтвердили факт розбещення Віталієм Дяченком своєї доньки. Зізналася в цьому й сама Аліна. В ефірі вона сказала, що її батько вперше здійснив з нею сексуальний акт ще два роки тому, коли їй було 10 років.

Після запису цього сюжету група лецьківчан на чолі зі своїм сільським головою Олександром Палагутою прямо зі студії приїхали до Переяслав-Хмельницького відділення поліції, де написали заяву щодо взяття під варту Віталія Дяченка. Вони погрожували правоохоронцям, якщо ті не розслідують чесно цю справу, то лецьківчани щодо підозрюваного вчинять самосуд.
Жителя Переяславщини звинувачують у розбещенні своєї доньки

Вранці 10 липня у прес-службі поліції повідомили, що Віталій Дяченко за відсутності доказів не затриманий. Із ним провели ряд відповідних експертиз і чекають на їх результати. Наразі проводяться слідчі дії за відкритим кримінальним провадженням.

Вісник Переяславщини

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031