Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Сімнадцятирічного гвалтівника із Переяслава засудили до 5 років ув'язнення


Сімнадцятирічного  гвалтівника із Переяслава засудили до 5 років ув'язнення

За принципової позиції прокуратури Київської області юнака, який перебуваючи на іспитовому строці за вчинення крадіжки, згвалтував жінку, засуджено до максимальної міри покарання

Завдяки безапеляційній позиції прокуратури Київщини раніше судимого юнака, який будучи неповнолітнім на момент вчинення злочину, зґвалтував жінку, засуджено до максимальної міри покарання у вигляді позбавлення волі строком на 5 років.

В липні 2016 року , в одному з сіл Переяслав-Хмельницького району, 17-річний юнак, який перебуваючи на іспитовому терміні за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 КК України, вчинив злочин проти статевої свободи та статевої недоторканості особи, а саме зґвалтував потерпілу із застосуванням фізичного насильства.

Дії зловмисника кваліфіковано за ч. 1 ст. 152 (зґвалтування) КК України.

На підставі зібраних у своїй сукупності доказів Переяслав-Хмельницьким відділом Бориспільської місцевої прокуратури доведено вину обвинуваченого у повному обсязі та останього засуджено до п’яти років позбавлення волі.

Не погоджуючись із вказаним вироком, обвинувачений подав апеляційну скаргу. В суді апеляційної інстанції прокурор довів вину обвинуваченого та вирок суду залишено без змін.

Прес-служба прокуратури Київської області

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031