Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

В «Борисполі» та «Жулянах» прикордонники оформили команди хокеїстів Австрії, Польщі, Казахстану та Угорщини


В «Борисполі» та «Жулянах» прикордонники оформили команди хокеїстів Австрії, Польщі, Казахстану та Угорщини

Завтра в Києві розпочнеться спортивне свято – чемпіонату світу з хокею. Як уже повідомлялося, окрім України в іграх Першого дивізіону групи «А» участь візьмуть ще 5 збірних команд.

Прикордонники вже оформили збірну команду Південної Кореї, яка першою прибула на чемпіонат світу з хокею в Україну 18 квітня.

А учора протягом дня в пунктах пропуску «Бориспіль» та «Жуляни» співробітники Держприкордонслужби провели прикордонний контроль збірних хокейних команд Австрії, Польщі, Казахстану та Угорщини.
В «Борисполі» та «Жулянах» прикордонники оформили команди хокеїстів Австрії, Польщі, Казахстану та Угорщини

Всього було пропущено у спрощеному порядку 184 членів команд та обслуговуючого персоналу, які прибули в столицю для участі у чемпіонаті. Разом з командами прибули уповноважені представники Міжнародної федерації хокею і її партнери та інші акредитовані особи. Крім того, також прибувають і уболівальники.

Особлива увага з боку співробітників Держприкордонслужби під час прибуття учасників чемпіонату приділяється безпековій складовій та підтриманню правопорядку в пунктах пропуску, а процедури прикордонного та митного контролю для гостей і учасників чемпіонату здійснються в пріоритетному порядку.

Варто зазначити, що основним напрямком прибуття на чемпіонат є авіаційний, тому в аеропортах пропуск учасників і глядачів чемпіонату здійснюється на пріоритетній основі, на окремих коридорах, біля трапу літаків та під час їх руху. Також в автомобільних пунктах пропуску оформлення відбуваються на окремих смугах руху. При цьому активно застосовуються системи попередньої обробки інформації про учасників, за технологічними принципами, що використовувалися під час масштабних міжнародних заходів «Євро-2012» та інших спортивних фіналів.

Прес-служба ДПСУ

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031