Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Бориспільський атлет здобув золото на чемпіонаті Європи із гирьового спорту


Бориспільський атлет здобув золото на чемпіонаті Європи із гирьового спорту

Кілька днів тому в Угорщині відбувся чемпіонат Європи з гирьового спорту серед чоловіків, жінок, ветеранів юніорів та юнаків, який проводився з двох номінацій: довгого циклу та двоборства.

Паралельно там же проходив також і чемпіонат Світу серед студентів. У цьому Європейському заході любителів залізної вирішили помірятися силами зі своїми колегами на гирьового помості біля 100 атлетів з 9 країн «старого світу».

Успішно виступив на цьому Європейському форумі гирьовиків і наш атлет з м. Бориспіль, голова федерації гирьового спорту Київської області Євгеній Биков. У самій престижній ваговий категорії + 90 кг у змаганнях з ривку (вага гирі 32 кг) серед чоловіків без обмеження віку Євгеній виборов золоту медаль чемпіонату, показав чудовий результат -132 ривка.

Слід зауважити, що Євгеній Юрійович, крім того, що сам прийняв участь у чемпіонаті як атлет, вніс також значну лепту в організацію та проведення цього Європейського заходу найсильніших гирьовиків «старого світу». Всі витрати по участі спортсмена у чемпіонаті здійснювались за рахунок особистих коштів Євгенія та коштів Всесвітньої федерації гирьового спорту.

Бориспільський міський центр спорту

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031