Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Бориспілець отримав срібло на чемпіонаті Світу з армспорту


Бориспілець отримав срібло на чемпіонаті Світу з армспорту

45 країн світу були представлені на чемпіонаті Світу з армспорту, який відбувся кілька днів тому.

Цей престижний світовій захід найсильніших борців на руках планети прийняв Будапешт (Угорщина). У складі Національній збірній команди України, яка нараховувала біля 100 борців, було і два відомих атлета з нашого міста. Це наш земляк, який виступав у категорії спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату (категорія арм-5) Олександр Кузнецов та знаний фахівець Київської області з фізичної культури та спорту, майстер спорту України з армрестлінгу, Хіценко Микола Петрович. Він змагався серед ветеранів.

Отже, по підсумкам чемпіонату наше місто має срібного призера – Олександра Кузнецова, який виконав норматив майстра спорту України міжнародного класу з чим вся спортивна громада нашого міста та міська влада щиро вітає нового призера Світу та його особистого тренера Хіценка Миколу Петровича.

Попробував свої сили на цьому чемпіонаті, як вже було вказано вище, і сам Микола Петрович, який хоч на цей раз і не виборов призового міста, але виступив достойно.

Заступник директора Центру спорту Кубов В.І.

БОРИСПІЛЬСЬКИЙ МІСЬКИЙ ЦЕНТР СПОРТУ

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031