Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

У "Борисполі" українські правоохоронці передали французьким колегам з Інтерполу розшукуваного "короля шахраїв"


У "Борисполі" українські правоохоронці передали французьким колегам з Інтерполу розшукуваного "короля шахраїв"

У 2015 році суд Парижа заочно засудив чоловіка до семи років в'язниці і штрафу в мільйон євро за незаконне заволодіння коштами кількох відомих банків. Встановлено, що розшукуваний зловмисник ввів в оману понад півсотні співробітників різних юридичних фірм.

На виконання доручень Генеральної прокуратури України та Міністерства юстиції України в аеропорту "Бориспіль" українські поліцейські та військовослужбовці Національної гвардії України передали представникам Національного центрального бюро Інтерполу у Французькій Республіці затриманого зловмисника та його спільників.

У травні 2015 року суд Парижа заочно засудив чоловіка до семи років в'язниці. Крім того, його засудили до сплати штрафу в мільйон євро – за незаконне заволодіння коштами кількох відомих банків. Водночас представники прокуратури вимагали десяти років ув'язнення.

За даними французьких поліцейських, громадянин ввів в оману 52 співробітника із 33 юридичних установ. За масштаби шахрайських дій місцева преса охрестила затриманого «королем шахраїв».

Департамент комунікації Національної поліції України (за інформацією Департаменту міжнародного поліцейського співробітництва НПУ)

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031