Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Коктейль краси і конкуренція на "Міс Бориспіль 2017"


Коктейль краси і конкуренція на "Міс Бориспіль 2017"

У суботу, 9 грудня, в міському БК обирали найкрасивішу містянку. «Міс» стала найфеєричнішим дійством року, ба більше — навіть кількох останніх.

Аншлаг. Такої кількості глядачів стіни БК не бачили давно! Було людно за кілька годин до початку шоу. Гості займали місця за запрошеннями. На вільний стільчик міг примоститися той, хто першим до нього добіг. Шеренги глядачів вишикувалися під стінами. Потрапити до зали вдалося не всім: організатори цей момент передбачили і підготували онлайн-трансляцію у фойє БК. Конкурс із закулісся транслювався і на сторінці «Вістей» у Facebook.

Фотозони. У вестибюлі БК — все по фен-шую: окрім телеекрану, розмістили 4 стилізовані фотозони. До початку конкурсу від них «не відлипали» глядачі, а після — конкурсантки.

Коктейль краси і конкуренція на "Міс Бориспіль 2017"

Коктейль краси і конкуренція на "Міс Бориспіль 2017"

Журі. Таємниця підготовчого етапу — імена суддів — розвіялася під час конкурсу. Головою колегії стала відома діячка культури Влада Литовченко, яка, до речі, має досвід в оцінюванні конкурсанток «Міс Україна». До складу журі увійшли легенда української хореографії Григорій Чапкіс, переможець шоу «Х-ФАКТОР-5», композитор та директор вокальної студії «MUZROOM» Дмитро Бабак, заслужений працівник освіти України Віталій Куйбіда та начальник управління молодіжної політики та національно-патріотичного виховання КОДА Марина Попатенко.
«Журі не було одноголосне», — жартома охарактеризував роботу колег Віталій Куйбіда.
Коктейль краси і конкуренція на "Міс Бориспіль 2017"

Ведучі. Заряджали публіку позитивом професіонали — Валентин Шуткевич (без якого на жодному святі в місті ніяк) і Олександр Висоцький (нове обличчя для Борисполя). «Сашка знаю давно. А кілька тижнів тому він проводив у Борисполі фестиваль театральних колективів Київщини. Там його помітила Наталія Погребна. Було прийняте рішення, щоб ми удвох вели цей конкурс. Він — нове обличчя, а я тут всіх знаю і орієнтуюсь у ситуації. Це була наша перша спільна робота», — прокоментував Валентин.

Бали за що? Перший вихід у коротеньких чорних сукнях (у стилі «Великого Гетсбі») не оцінювався. Його задум — розгледіти конкурсанток з перших хвилин шоу і створити ефектність. На етапі «Дефіле» журі зважало на те, наскільки красуні вміють подавати себе зі сцени. У виході «Спорт-антре» придивлялися до фізичної підготовки і краси тіла. Свій «коник» дівчата демонстрували в конкурсі «Творчий» (саме тут можна було використати всі можливі тактики, щоб завоювати симпатії), а вміння красиво висловлюватися і розкуто поводитися біля мікрофону — в конкурсі «Інтелектуальний». Його спроектували за однойменним етапом конкурсу «Міс Україна»: дівчата діставали конверти з прізвищами журі з вази і будували діалог з людьми, яких «витягли». Питання вражали несхожістю: Дмитро Бабак робив удар на математику, а Віталій Куйбіда поринув у філософію про зображення оленів на писанках і традиції, ще говорив про дівочу цноту.

Лотерея. У перерві між виходами конкурсанток для публіки виконували сольні і танцювальні номери. А поки журі радилося, відбулася лотерея. Розпочав її міський голова Анатолій Федорчук, діставши зі скляної вази 2 цифри (номер ряду і місця). Естафета продовжилася: кожен, хто вийшов за подарунком, повторював дію. Розіграли коробку цукерок, пляшку шампанського і шоколадні черевики. До речі, за щасливим збігом обставин один такий отримала мама конкурсантки № 6 Тетяни Підгурської.

Режисер Вікторія Манолє, хореограф Олена Бондар (з Києва) доклали зусиль, щоб рівень міського заходу був не гіршим за міжнародний.

Григорій Чапкіс. Оцінював конкурс «Жінка року», що відбувся в Борисполі у 2012. Каже, за ці роки підхід до організації заходів у місті змінився: « Яскравіше, більш творчо. Не конкурс, а концерт. Ведучі чарівні! Не можу пробачити одне: що вони красивіші за мене».

«Міс Індивідуальність»
Тетяна Підгурська
Коктейль краси і конкуренція на "Міс Бориспіль 2017"
Стала відкриттям у царині творчості. Якщо до цього в місті її знали як журналіста, після виступу в творчому етапі побачили в дівчині творчу особистість. Можливо, факт про гру на трьох музичних інструментах (бандура, гітара, фортепіано), що оголошувався під час дефіле, більшість глядачів пропустили повз вуха... Тетяна виконала свою 17-у авторську пісню «Краса врятує світ», яку написала за кілька днів до конкурсу. Супроводжувала акомпанемент гітари мелодія сопілки: підіграти приїхав Гнат Меренков із с. Вишеньки, з яким вона познайомилася на цьогорічному поетично-бардівському фестивалі «Ірпінський Парнас», звідки привезла ІІ місце. Виступ, без перебільшення, зібрав найбільшу кількість аплодисментів і вигуків «Браво!». Тетяна пообіцяла Владі Литовченко (відповідала на її питання в інтелектуальному етапі) організувати кілька благодійних акцій.

«Міс Фантазія»
Юлія Середа
Коктейль краси і конкуренція на "Міс Бориспіль 2017"

«Взяла» залу щирістю. Хоч і мала більш пишні форми за інших конкурсанток, сміливо дефілювала з обручем для талії під час виходу «Спорт-антре».
Працює в центральному військовому госпіталі медичною сестрою. Планує відкрити косметологічний кабінет, допомагати бездомним тваринам, подорожувати.

«Міс Грація»
Наталія МЕЛЬНИК
Коктейль краси і конкуренція на "Міс Бориспіль 2017"

Наймолодша учасниця. Здивувала пластичністю й спортивною підготовкою у конкурсі талантів, демонструючи черлідинг.
На запитання Марини Попатенко: «Що ви готові зробити завтра, щоб змінити світ?» — відповіла: «Закликати всіх творити добро!»

«Міс Оригінальність»
Марина Карпенко
Коктейль краси і конкуренція на "Міс Бориспіль 2017"

Постала перед публікою мрійливою і ніжною. Її коник — розповідь тілом. Змогла вкласти у сольний танок стільки почуттів й емоцій, що часом не вдається професіоналам. Зізналася: танок був особливим, для дорогої людини.

«Міс Вишуканість»
Кароліна САВСЮК
Коктейль краси і конкуренція на "Міс Бориспіль 2017"

Прикувала очі глядачів під час знайомства в чорній сукні. «Лялечка», як здалося з першого виходу, занурилася у вигарцьовування в стилі вуличних танців на конкурсі. У пластичності і майстерності виконання складних фігур їй рівних не було. Але дівчині не вдалося потрапити до трійки переможців.

«Міс Чарівність»
Анастасія ЛОСКУТОВА
Коктейль краси і конкуренція на "Міс Бориспіль 2017"

Здивувала появою з парасолькою під час дефіле і мрією — стати мером Борисполя, «тому що має достатньо амбіцій та любить своє місто».
Намагалася «підкупити» Григорія Чапкіса в інтелектуальному конкурсі «рекламою» університету Грінченка. Пан Григорій зазначив, що дівчина йому до вподоби.
Не «дотисла» в конкурсі талантів. Через кілька днів після оголошення результатів конкурсу на сторінці у Facebook написала: «Я хочу виступити за справедливість, не більше. Не маю претензій, але обурена. Вважаю, що кожен має отримати те, на що заслуговує. Як показують оцінки голови журі Влади Литовченко, заслуговую титул Другої віце-міс Бориспіль. І як порада для організаторів, щоб конкурс був прозорий, показувати оцінки суддів після кожного конкурсу. Проте, взявши титул «Міс Чарівність», вкотре підтверджу його та скажу, що головне не перемога, а участь.»

Перша Віце-міс
Тетяна Пасько
Коктейль краси і конкуренція на "Міс Бориспіль 2017"

21 рік. Студентка інституту філології КНУ ім. Т. Шевченка.
«До участі в «Міс» спонукало бажання отримати перемогу, показати себе. Чесно кажучи, хотілося б отримати абсолютну перемогу, але журі видніше. Зрозуміла, десь недопрацювала. Якщо журі вирішило дати мені титул «Першої віце-міс», значить це правильне рішення.
В організації не розчарована. Стосовно інтриг... Здається, що їх не було. Те, що ми говорили на бліц-опитуванні для ТРС «Бориспіль», з дівчатами не обговорювали. За кулісами зберігали дружню атмосферу і, сподіваюсь, будемо підтримувати контакт надалі.
Брала участь в університетському конкурсі «Міс Інституту філології-2017», де здобула титул «Першої віце-міс».

Друга Віце-міс
Олександра ПЕЛИХ
Коктейль краси і конкуренція на "Міс Бориспіль 2017"

19 років. Студентка Переяслав-Хмельницького державного педуніверситету ім. Г. Сковороди. Запалила залу «Морячкою» і харизмою.
«Взяти участь у конкурсі краси — моя давня мрія. Результатом задоволена. Танцювати вчилася під час підготовки до конкурсу, протягом останніх двох місяців. До цього танцями не займалася.
Тепер не хочу зупинятися і планую брати участь у подібних конкурсах. Щодо переможниці, то Катя виступала гідно. Організація конкурсу була на найвищому рівні, інтриг не відчувала».

КАТЕРИНА РАХУБА: «Я йшла на сцену з думкою: реваншу не буде»
Коктейль краси і конкуренція на "Міс Бориспіль 2017"

«Міс Бориспіль-2017» про…
…Корону. Порівняно з тіарами, завойованими в школі і на «Випускниці», ця була важка. Ґулю не надавила, бо зачіска об’ємна і гарно її підтримувала. Поставила її на полицю з медалями і кубками, що завойовувала на різноманітних, переважно танцювальних, конкурсах. У піжамі з короною не фотографувалася, але зробила світлину молодшої сестрички з тіарою на голові. Для неї це фантастика: дивилася на нагороду зі сцени, а тут ще й приміряти змогла.

…Шлях до «Міс». Прийшла на конкурс, бо не могла не стримати власне слово. Після перемоги «Випускниці-чарівниці» усвідомила, що не може порушити обіцянку, яку дала в інтерв’ю. А ще хотіла бути прикладом для молодших сестричок.
Хвилювалася, бо розпочалися сесійні тижні у виші. Поєднувати підготовку до шоу і навчання тяжко. У чомусь собою задоволена, у чомусь — ні. Знаю, що могла виступити краще в конкурсі талантів.

…Конкуренцію. Оберегів на щастя не готувала. У кожній бачила конкурентку. З однією зустрічалася на подібному конкурсі. Всі інші — нова сторінка. Було цікаво. Задоволена, що відчуття конкуренції було, після закінчення конкурсу ми всі здружилися, підтримуємо зв’язок, з деякими зібралися і поїхали святкувати після конкурсу.

…Вбрання. Участь у «Міс» вилилася у чималу суму, спеціально для двох виходів шила сукні. Почала займатися цим питанням, коли дізналася, що пройшла кастинг. Це чорна сукня на «знайомство». Хоч вихід не оцінювався, хотіла вразити. Знаю, що перше враження — суттєва річ на конкурсах краси. Плюс довга біла сукня на «Візитку». Не хотіла, щоб вона була схожа на весільну. Фасон вечірній, але нестандартний. Вбрання на останній вихід попросила у подружок. «Заморочувалася» над
аксесуарами.

…Зачіску. Було помітно, що моє волосся встигло і вирости, і погустішати. Салон краси дістався за жеребкуванням. Пощастило з майстром. Вона запропонувала використати накладне волосся. Ефект вийшов неймовірним, з власним такої краси не вийшло б зробити.

…Реванш суперниць. Своєю участю нікому нічого доводити не збиралася. Боролася лише з собою. У ефір вийшла програма телеканалу «Бориспіль», в якій одна з учасниць сказала, що хоче взяти в мене реванш за «випускницю-чарівницю». Я йшла на сцену з думкою: реваншу не буде. Всі називали мене головною конкуренткою. Я подумала: приємно, що не списують з рахунку. Знаю з дитинства, як воно і програвати, і вигравати, бо змагалася у танцювальних конкурсах на величезних аренах.

…«Міс глядацьких симпатій». Цей титул був несподіванкою. Сказати, що приємно сподобатися користувачам соцмереж — не сказати нічого. Найцікавіше, що я не активно користуюся Facebook, моє покоління має у фаворі інші соцмережі. Організатори пояснили, що онлайн-голосування буде ефективним саме у Facebook, бо мережа не дозволяє «підтасовувати» голоси. Та я не переймалася цим голосуванням. Свій голос віддала за Олександру Пелих та Анастасію Лоскутову.

…Бальні танці. Ходжу на тренування, продовжую займатися бальними танцями, хоча партнер, з яким я тренувалася з дитинства, на рік поїхав навчатися за кордон. Відкрию таємницю: масштабно готуватися до конкурсу почала за тиждень. Дуже допомогли Олексій Крохмалюк (постановка номеру) і Вікторія Шевц (концепція та ідея). Відео зняв Олександр Ващенко. Цікаво, що погода під час зйомок підлаштовувалася: сонячний день, сніг.
…Наступну сходинку. Боялася, щоб після нагородження у мене не спитали: «Що далі?», — бо могла на емоціях і про «Міс України» наговорити. Про цей конкурс не думала, це геть інше поле колосальної роботи, заради чого доведеться відкинути абсолютно все. Я не готова віддатися на 100% шоу, бо навчання в пріоритеті. Можливо, візьму участь у студентському конкурсі краси «Міс КНУ».

…Особисте. Моє серце вільне. По букетах, які дарували після оголошення переможців, зрозуміла, що шанувальників вдосталь. Отримувала привітання від незнайомих хлопців у соцмережах. Всі в друзі у Facebook почали додаватися, і в «Інстаграмі» більше 50 заявок на підписку отримала.
Першим привітав головний чоловік мого життя — тато. Вибіг з квітами на сцену. Раніше казав: «Навіщо тобі цей конкурс? Ти й так у мене принцеса». «Міс» дає віру, стимул не зупинятися, долати і вершини, і бар’єри в собі. Буває, голос впевненості трохи затихає, після перемоги його сила відродилася. Тепер хочу виступати, творити, обдумувати ідеї. Адже в університеті беру участь у заходах іншого вектора: це винятково наукові заходи, конференції тощо.

Ольга КАЦАН, фото автора

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031