Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Концерт пам’яті Олександра Зюзькіна


Концерт пам’яті  Олександра Зюзькіна

12 грудня у колонному залі ім. Лисенка Національної філармонії України відбувся концерт пам’яті народного артиста України Олександра Зюзькіна, якого не стало майже рік тому.
Концерт пам’яті  Олександра Зюзькіна

Прозвучали «Меса No.2 мі мінор» Брукнера та «Реквієм» Уеббера (вперше в Україні) у виконанні трьох потужних колективів — Національного академічного духового оркестру України (диригент Михайло Мороз), Камерного оркестру Національної музичної академії України ім.Чайковського (керівник Ігор Андрієвський) та Народної академічної хорової капели ім.Чубинського (керівник Дмитро Радик). Солістами були Олена Шиналь, Аліна Погосова та Сергій Шаповал.
Олена Шиналь, з якою нас колись познайомив Зюзькін, згадує: «Ким був Олександр Дмитрович у моєму житті? Цілою епохою. Десять років співпраці та дружби... На репетиції капели ім. Чубинського я не йшла — летіла. Бо складний творчий процес був настільки насичений добрим, здоровим гумором та підбадьорюючим словом, що виснажливі вечірні репетиції ставали легшими».
«Олександр Дмитрович був надзвичайно цілеспрямованою людиною. Любив ставити, на перший погляд, недосяжні цілі і добивався їх здійснення. Ця сила духу, навіть у період важкої хвороби, не могла не захоплювати: все для капели, все для іміджу та зростання колективу», — згадують його колеги.
«Концерти, гастролі, конкурси... Він завжди був разом з артистами у найважчі хвилини, завжди розділяв труднощі, що траплялись у поїздках. Ну а особисто я вдячна йому за те, чого без нього в моєму житті просто не було б...», — говорить Олена Шиналь.

Сергій КРУЧИНІН,
фото автора

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031