Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Влада Борисполя заборонила продаж та використання феєрверків


Влада Борисполя заборонила продаж та використання феєрверків

18 грудня 2017 року виконавчим комітетом Бориспільської міської ради було прийнято рішення № 779 «Про заборону проведення салютів, феєрверків у місті Борисполі»

З метою захисту здоров’я, спокою та безпеки громадян, дотримання рівнів шуму в житлових та громадських будівлях, що не перевищують рівнів, установлених санітарними нормами та у зв’язку з подіями, що відбуваються у східних регіонах України виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1. Заборонити влаштування феєрверків із використанням побутових піротехнічних виробів, які створюють ефекти на висоті та (або) шумові ефекти на території міста Борисполя;
2. Заборонити продаж піротехнічних виробів на ринках міста, дрібнороздрібній торговельній мережі (позамагазинний продаж через кіоски, ларьки, ятки, лотки, столики та ін.), у будівлях, не призначених для торгівлі, у громадських установах;
3. Управлінню патрульної поліції м. Бориспіль та Бориспільському відділу поліції ГУ Національної поліції в Київській області контролювати у межах своїх повноважень виконання цього рішення суб’єктами підприємницької діяльності та жителями міста.

Просимо громадян з розумінням віднестися до прийнятого рішення та утриматися від використання салютів, феєрверків та інших піротехнічних засобів під час святкування, адже ми не повинні забувати, що в Україні триває війна. Дуже не хотілося б, щоб наші воїни, які на новорічно-різдвяні свята приїдуть додому у відпустку, здригалися від звуків вибухів . У нас ще обов’зково будуть радісні моменти та приємні нагоди відзначати свята з салютами та феєрверками, але тоді, коли ми переможемо і повернемо свої території. А зараз давайте поважати наших захисників та один одного!

Виконавчий комітет Бориспільської міської ради

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031