Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Бориспільська РДА передала у приватну власність земельну ділянку, яка передбачається для будівництва Великої кільцевої дороги


Бориспільська РДА передала у приватну власність земельну  ділянку, яка передбачається для будівництва Великої кільцевої дороги
Установлено, що на підставі наказу Головного управління Держгеокадастру у Київській області у приватну власність передано земельну ділянку, розташовану в адміністративних межах Сеньківської сільської ради Бориспільського району, яка передбачалась для будівництва Великої кільцевої дороги м. Києва.

Однак, спірна земельна ділянка накладається на коридор Генерального напрямку проходження Великої кільцевої автомобільної дороги навколо м. Києва та потрапляє безпосередньо в зону розміщення самої автодороги.

Більш того, розпорядження Бориспільської райдержадміністрації видано після прийняття розпорядження Кабінету Міністрів України, яким заборонено вчиняти дії, спрямовані на передачу в оренду або відчуження земельних ділянок та об’єктів у зоні відведення земель для будівництва кільцевої дороги.

Реагуючи на порушення, Бориспільською місцевою прокуратурою пред’явлено позов про визнання недійсним наказу та витребування земельної ділянки вартістю понад 4 млн гривень з чужого незаконного володіння на користь держави.

Прес-служба прокуратури Київської області

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031