Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Уперше в своїй історії Бориспіль має призера України з боксу серед юніорок


Уперше в своїй історії Бориспіль має призера України з боксу серед юніорок

Ця приємна подія для бориспільчан відбулась кілька днів тому у м. Рівне на чемпіонаті України серед атлеток прекрасної статі нашого людства.

Поміряться своїми силами у цьому до недавнього суто чоловічому виді спорту, до речі, жіночий бокс також входить до Програми Олімпійських ігор, на ринг вийшло більше 90 любительниць шкіряної рукавички з різних регіонів нашої держави. Чемпіонат проводився серед жінок, молоді та юніорок. Столичну область представляло 14 спортсменок.

Отже, старшокласниця Бориспільська ЗОШ І-ІІІ ст. № 3 Анастасія Осадча у ваговий категорії 52 кг виборола бронзову нагороду чемпіонату. Її суперницями були 8 досвідчених атлеток 2002-2003 років народження. У першому двобої Анастасія впевнено переграла господарку змагань – атлетку з м. Рівного і вийшла у півфінал чемпіонату.

У півфінальному двобої з майбутньою чемпіонкою України наша спортсменка уступила своїй суперниці у рівній боротьбі за очками. Слід зазначити, що за деякий технічний брак Анастасія компенсує чудовою фізичною підготовленістю, що для боксу є дуже важливим фактором. Наставник цієї перспективної атлетки відомий у минулому боксер, майстер спорту СРСР з цього виду спорту Дмитрієнко Олександр, який на теперішній час працює тренером у КП «Київська обласна ДЮСШ», а відділення боксу спортивної установи функціонує у нашому місті.

Віталій Кубов

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031