Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

В одному із сіл Бориспільського району забудовник підробив документи щодо будівництва багатоповерхівки


В одному із сіл Бориспільського району забудовник підробив документи щодо будівництва багатоповерхівки

Прокуратурою області зареєстровано кримінальне провадження за фактом підроблення документів щодо сплати до місцевого бюджету коштів пайової участі в сумі майже 130 тис грн у розвиток інфраструктури одного із сіл Бориспільського району

Прокуратурою Київської області встановлено, що одним із забудовників Бориспільського району, з метою отримання дозвільних документів щодо будівництва багатоквартирного житлового будинку в с. Чубинське Бориспільського району, подано до Департаменту державної архітектурно-будівельної інспекції у Київській області декларацію про готовність об’єкта будівництва до експлуатації, у якій зазначено інформацію про укладення договору, згідно якого до бюджету села перераховано кошти в сумі майже 130 тис грн у розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури населеного пункту.

Як з’ясувалось, такий договір із сільською радою не укладався та кошти до місцевого бюджету не перераховано.

З огляду на викладене, суб’єктом господарювання фактично, для своєї подальшої вигоди, внесено завідомо неправдиву інформацію до декларації про готовність об’єкта будівництва до експлуатації.

Реагуючи на виявлені порушення, прокуратурою Київської області зареєстровано кримінальне провадження за фактом вчинення службовими особами одного із забудовників кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 366 (службове підроблення) КК України.


Прес-служба прокуратури Київської області

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031