Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

У "Борисполі" громадяни Великобританії виявилися громадянами Іраку


У "Борисполі" громадяни Великобританії виявилися громадянами Іраку

Сьогодні в міжнародному аеропорту «Бориспіль» в рамках відпрацювання цільових профілактичних заходів «Мігрант» та завдяки професійним діям прикордонників Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» вдалося виявити 4 іноземців-правопорушників.

Так, під час оформлення пасажирів, які прибули з Туреччини, на паспортний контроль підійшло троє громадян Великобританії. Однак у інспектора прикордонної служби виникли сумніви щодо дійсності їхніх документів. Вже під час детальної перевірки паспортів встановлено, що вони підроблені. Іноземці в такий спосіб намагались через територію України потрапити до однієї з країн ЄС. Горе-подорожувальники повідомили, що підроблені документи їм коштували близько 11 тисяч євро і що насправді вони є громадянами Іраку.

Правопорушників буде повернуто зворотним рейсом та заборонено в‘їзд на територію України терміном на 3 роки.

Крім того, під час перевірки документів пасажирів транзитного прямування прикордонники перевірили документи громадянина Ірану. Він прямував до Тегерану за своїм дійсним паспортним документом. Проте через декілька хвилин плани в іноземця змінились і він вирішив спробувати потрапити до Італії, скориставшись при цьому паспортним документом громадянина Франції. Однак іноземець не розраховував на пильність прикордонників, які відразу виявили правопорушення.

Джерело

Іноземця також буде повернуто зворотним рейсом.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031