Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

У "Борисполі" затримали пакистанця, який організував канал переправлення нелегальних мігрантів із Індії в Україну


У "Борисполі" затримали пакистанця, який організував канал переправлення нелегальних мігрантів із Індії в Україну

Поліцейські Київщини перекрили канал переправлення нелегальних мігрантів із Індії в Україну

Затримано 36-річного уродженця Пакистану, який організував міжнародний канал незаконного переправлення громадян Індії, Пакистану та Бангладешу через державний кордон України для їх подальшої легалізації в країнах Євросоюзу. Корупційним шляхом намагався підкупити поліцейського за не перешкоджання протизаконній діяльності та уникнення кримінальної відповідальності.

Сьогодні в міжнародному аеропорту #Бориспіль зловмисник передав правоохоронцю частину грошової винагороди за безперешкодний перетин державного кордону України трьох громадян Індії. Загалом за кожного нелегала пропонував 1 тисячу доларів США. Даних осіб затримали та видворили на батьківщину.

Спецоперацію по викриттю та затриманню підозрюваного провели оперативники обласного Управління боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми спільно з працівниками Державна прикордонна служба України, Лінійного відділу аеропорту «Бориспіль», Броварський відділ поліції та місцевої прокуратури в рамках проведення операції #Мігрант.

Уродженця Пакистану затримали у порядку ст. 208 КПК України та помістили до ізолятору тимчасового тримання. Під час санкціонованих обшуків у нього виявили та вилучили гроші, фіктивні документи та комп’ютерну техніку. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу - тримання під вартою.

Триває досудове #розслідування у рамках відкритих кримінальних проваджень за ч. 2 ст. 332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) та ч. 3 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.



Поліція Київської області

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031