Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Головна ялинка Борисполя буде штучною і дорогою


Головна ялинка Борисполя буде штучною і дорогою

До Новорічно-Різдвяних свят на Європейській площі Борисполя вперше планується встановлення штучної ялинки — таку інформацію першим оприлюднив на своїй сторінці у Фейсбук депутат міської ради Юрій Адамовський.

За словами депутата, штучне дерево буде з ілюмінацією і коштуватиме 800 тис. грн, виробник дає гарантію на 10 років. Щоб перевірити оприлюднену у мережі інформацію та дізнатися подробиці, «Вісті» звернулися до В’ячеслава Толкача, начальника управління ЖКГ Бориспільської міської ради. Він підтвердив, що цього року містяни дійсно матимуть змогу оцінити нову штучну ялинку, але вона ще не куплена, тому говорити про подробиці щодо вартості, гарантій та окупності зарано. «Нещодавно оголошено конкурс на придбання дерева, результати якого будуть відомі лише через 15 днів. Ініціатором ідеї виступив міський голова Анатолій Федорчук, бо вже кілька років поспіль до міськвиконкому надходили пропозиції від міських депутатів відмовитися від встановлення збірної ялинки із живих дерев», — коментує Толкач.

Також він застерігає, що обговорювати ялинкову тему поки зарано, бо досі не відомо, чи відбудеться конкурс та якими будуть його результати. Не повідомляється і де будуть зберігати нову ялинку.
На сесії міської ради 20 листопада були внесені зміни до бюджету міста, якими передбачено виділення 886 тисяч гривень на придбання штучної ялинки зі святковою ілюмінацією.

Нагадаємо, купівля кількох десятків хвойних дерев у лісовому господарстві на монтаж із них головної ялинки Борисполя разом із оновленням оздоблення щорічно обходилися місцевому бюджету, за словами Толкача, у суму від 120 тис. грн.
Головна ялинка Борисполя буде штучною і дорогою

У 2017 році встановленням найдорожчої ялинки в Україні прославився Ірпінь, який витратив на її придбання 199 тис. грн. Тож цього року Бориспіль має всі шанси побити рекорд. Передбачена сума на штучне дерево — майже 900 тис.грн.

Катерина ГЕРАСИМЕНКО

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031