Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Міський голова Яготина відзвітувала перед громадою за рік роботи


Міський голова Яготина відзвітувала перед громадою за рік роботи

Міський голова Яготина Наталія Дзюба відзвітувала за рік роботи. У виступі вона зупинилась на основних аспектах своєї праці та життєдіяльності міста.

Торкнулась пані Наталія й підсумків роботи депутатського корпусу та виконкому. Так, за звітний період було ухвалено понад 500 рішень. Серед них: звернення до Міністерства хорони здоров’я та обласної влади стосовно утворення на базі яготинської лікарні закладу інтенсивної терапії першого рівня; питання функціонування у місті пункту тимчасового розміщення біженців; рішення про нову символіку територіальної громади Яготина; рішення стосовно впорядкування назв вулиць та провулків місті та інші питання.

Розповіла мер і про те, що капітально відремонтовано 7 вулиць міста вартістю 5 720 600 грн, зроблено освітлення майже на 3 км вулиць плюс прибудинкові території, водогони, каналізації.

Не оминула Наталія Миколаївна і питань транспорту, соцізахисту, культури та спорту.
За цей рік місто уклало низку міжнародних угод, зокрема з Польською гміною Панкі, що дозволить обмінюватись досвідом для ефективнішого функціонування Яготина, особливо в процесі децентралізації.

Зупинилась міський голова і на планах на майбутній рік. Вона сконцентрується на реалізації своєї передвиборної програми. Після звіту мер Яготина відповіла на питання, подякувала усім за співпрацю.

Сергій Федотов

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031