Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

В Яготині затримали підозрюваного у вбивстві, коли той намагався втекти


В Яготині  затримали підозрюваного у вбивстві, коли той намагався втекти

Чоловік та дружина вже тривалий час не жили разом і між ними тривав процес розлучення. Чолов’яга напідпитку приїхав до своєї дружини з’ясовувати давні неприязні стосунки. Отримавши ляпаса від жінки, розлючений чоловік схопив ножа і пирнув ним свою кривдницю.

На спецлінію 102 поліції Київщини надійшло повідомлення від фельдшера швидкої допомоги про те, що на приймальний покій Яготинської лікарні доправлено 63-річну місцеву жительку з проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини. Нанесене тілесне ушкодження було не сумісне з життям: лікарі не змогли врятувати життя жінки і вона, не приходячи до свідомості, померла за 4 доби до свого дня народження.

Щоб з’ясувати обставини трагедії, група реагування патрульної поліції Яготинського відділу поліції одразу прибула до будинку, де мешкала потерпіла. Тільки завдячуючи злагодженій роботі поліцейських, підозрюваному у вбивстві не вдалося уникнути відповідальності за скоєне зло. Його затримали, коли той намагався втекти у сусіднє село, де останнім часом він проживав.

На місці події працівники поліції вилучили знаряддя вбивства – кухонний ніж, який направлено на проведення відповідної експертизи.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі від семи до п’ятнадцяти років. Досудове слідство триває.

Відділ комунікації поліції Київської області

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031