Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Миколай побував у «Нашому домі»


Миколай побував у «Нашому домі»

19 грудня у День Святого Миколая казка завітала до реабілітаційного закладу «Наш дім» для людей з інвалідністю та дітей з інвалідністю, який діє у місті Борисполі.

Миколай разом із помічниками приніс вихованцям закладу вітання та солодкі подарунки. Допомагали Миколаю міський голова Анатолій Федорчук та працівники міськвиконкому. Тепла атмосфера, душевне спілкування, спільний хоровод біля ялинки — що ще потрібно, щоб зігріти серця і подарувати святковий настрій?
Директор закладу Надія Литвиненко вперше зустрічала гостей у статусі очільника «Нашого дому». Керівник заявила, що сповнена рішучості примножити досягнення реабілітаційного закладу, вивести його на якісно новий рівень. Тож святкування не обійшлося без обговорення планів закладу з керівництвом міста.
Миколай побував у «Нашому домі»

• Про проблеми. Виявляється, життя у реабілітаційній установі Борисполя зараз складне, про що Надія Григорівна заговорила одна із перших у місті. Так, у черзі до закладу перебуває 18 дітей, які не можуть його відвідувати через замалу площу. Також центру потрібен паркан. За словами очільниці, нещодавно завдяки депутату міськ­ради Володимиру Шалімову виготовили кошторис на встановлення огорожі, але поки роботи призупинено, бо у закладі протікає дах і, щоб його відремонтувати, необхідно лишити заїзд для техніки.
Надія Григорівна наголосила, що вона ставитиме питання про виділення коштів з міського бюджету для розвитку установи. Про конкретні суми і план дій не йшлося.

Ірина КОСТЕНКО,
Тетяна ВАСИЛЕНКО

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031