Бориспiль
C

Стара версія сайту

Щотижневе видання «Вісті.Інформація.Реклама»

Щотижневе видання «Вісті.Інформація.Реклама»

Головні новини

Від Борисполя у юнацькому футбольному марафоні Київської області стартувало 17 команд

Від Борисполя у юнацькому футбольному марафоні Київської області стартувало 17 команд

Сімнадцять футбольних колективів міста вступили у боротьбу за головні трофеї чемпіонату Київської області з футболу серед команд дитячо-юнацької футбольної ліги Київщини. А стартував цей футбольний марафон 2018-2019 року у середині вересня 2018 року.

Фініш же відбудеться вже у наступному, 2019 році, десь наприкінці травня. Отже, від Борисполя вийшли у довгий і цікавий, повний драматизму і переживань, футбольний шлях наступні дружини приборкувачів шкіряного м’яча, знайомство з ними розпочнемо з самих юних гравців. А це хлопці 2010-2011 років народження. Тут пробують свої сили підопічні фахівця з футболу Бориспільської ДЮСШ, у минулому гравця ФК «Борисфена» Бориспіль основного складу Новікова Руслана Олеговича. І це ще не все. По цій віковій групі наше місто делегувало на спортивні баталії ще два колективи «футбольної малечі». Це команди «Центру спорту-Фаворит» під керівництвом «рицарів без страху» футбольної справи, ентузіастів фізичної культури і спорту Гамбарова Іллі Юсифовича та Хамули Євгена Миколайовича. Далі, серед юнаків 2008-2009 років народження кольори міста захищають підопічні досвідчених у минулому футболістів «Борисфена» Сизона Олега Федоровича, Дмитрюка Олександра Володимировича, Новікова Руслана Олеговича, а також юні футбольні таланти Литвина Олександра Володимировича. Дві команди від Бориспільського міського центру спорту та фізичного здоров’я населення і стільки ж представляють Бориспільську ДЮСШ.

Продовжуємо знайомство. Найбільшого успіху чекають наші вболівальники від юнаків 2006-2007 років народження. І в першу чергу від фаворитів області по цій віковій групі гравців – підопічних досвідченого маестро футбольної справи Курилка Олександра Олександровича. На сьогодні його команда – лідер чемпіонату у своїй підгрупі. Але про це в трохи пізніше. Окрім того, разом з більш досвідченими однолітками Олександра Олександровича в цій віковій групі юних приборкувачів шкіряного м’яча пробують свої сили також і підопічні талановитого тренера на громадських засадах Михайліченка Тараса Васильовича. Весь склад команди – юнаки 2007 року народження. Так що здобутки від цього колективу слід чекати у наступному сезоні. Футбольні дружини вказаних тренерів представляють знов-таки Бориспільський центр спорту та ФЗН та ФК «Фаворит».

Слід також чекати локальних успіхів і від підопічних 2006-2007 рр. н. вже згаданих вище тренерів з футболу Бориспільської ДЮСШ Новікова Руслана та Дмитрюка Олександра. Команди юнаків цього віку достатньо підготовлені, щоб поборотися за призові місця у чемпіонаті.

Далі, вікова категорія юнаків 2004-2005 рр. н. У чемпіонаті долають свій марафонських шлях 4 футбольних колективи. Два з них, знов-таки, від Бориспільського центру спорту та ФЗН та ФК «Фаворит» ( тренери Курилко Олександр та Хамула Євген), один відрядила Бориспільська ДЮСШ (тренери Дмитрюк Олександр та Новіков Руслан) і досвідчений фахівець з футболу, ветеран спортивного руху на Бориспільщині Гайдук Віктор Миколайович пробує своїх підопічних у дії під кольорами ДЮФК «Бориспіль». І, на кінець, у самих старших юнаків (2002-2003 рр н.) у боротьбу за медалі чемпіонату столичної області вступили футбольні дружини Бориспільського центру спорту та ФЗН та ФК «Фаворит», які беруть участь у змаганнях серед колективів вищої ліги (тренер Курилко Володимир Олександрович), а також підопічні Дмитрюка Олександра Володимировича. Останні грають у чемпіонаті області серед команд першої ліги.

До цього слід додати те, що кілька колективів від міста у цьому футбольному сезоні вирішили попробувати свої сили у чемпіонаті міста Києва. (Не секрет, що витрати по відрядженню в м. Київ значно дешевше, ніж у деякі райони Київської області). Що стосується витрат взагалі, то в основному вони здійснюються за рахунок коштів батьків юних футболістів, частково фінансові витрати по участі юних футболістів у чемпіонаті столичної області серед колективів дитячо-юнацької ліги Київщини (стосується команд від Бориспільського центру спорту та ФЗН ) здійснюється за рахунок коштів Бориспільського центру спорту та ФЗН згідно відповідних розпоряджень та кошторисів. Абсолютна більшість цих коштів йде на замовлення автобусів для доставки команд до місця змагань в різні регіони Київщини та зворотно.

Отже, про результати участі наших юних футболістів у футбольному марафоні 2018-2019 будемо інформувати як можна частіше.



Віталій Кубов

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Вопрос: 156+2
Ответ:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введите код:
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031