Жк Мрия
Бориспiль
C

Щотижневе видання «Вісті.Інформація.Реклама»

Головні новини

Чи готовий Бориспіль до негоди?

Чи готовий Бориспіль до негоди?

За найближчими прогнозами синоптиків, Україні слід бути готовими до снігопадів, налипань мокрого снігу, ожеледиці. Як повідомили у Бориспільському КП ВУКГ, до будь-яких зимових вибриків погоди Бориспіль готовий.

«Вісті» поцікавилися, де комунальники зберігають піщано-сольову суміш для посипання доріг і чи буде її вдосталь на випадок ожеледиці. Екскурсію по КП ВУКГ провів Володимир Аврамчук, заступник начальника згаданого підприємства.

«На цю зиму ми запаслись краще, ніж торік, щоб не призупиняти роботу на дорогах, якщо погода вимагатиме екстреного реагування. Технічно підприємство забезпечене, вистачить і людського ресурсу», — запевняє Володимир Іванович.

Стало також відомо, що комунальники заготовляють піщано-сольову суміш мало не в ручну, змішуючи складові. На території підприємства нині знаходиться більше двох тисяч тонн такої суміші, на початок зими її було 2 тис. 744 т, що є більше, ніж достатньо, зважаючи на теперішні лояльні зими.

• За словами першого заступника міського голови Миколи Корнійчука, комунальники готові до несприятливих погодних умов:
є техніка, розроблено графік нічних чергувань.

Погодні умови дають можливість перевірити, наскільки комунальники готові до негоди.

Тетяна ВАСИЛЕНКО,
фото автора

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Вопрос: 156+2
Ответ:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введите код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві

Блоги

Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031