Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Школярам Борисполя допомагали розвивати лідерські якості


Школярам Борисполя допомагали розвивати лідерські якості
В період з 11.01. по 13.01 в Будинку дитячої та юнацької творчості «Дивоцвіт» проходила Зимова школа лідерів Асоціації учнівського самоврядування міста Борисполя.

Протягом трьох днів з десятої ранку до третьої години дня усі учасники здобували лідерські навички, вчилися бути активними, комунікабельними, сміливими, відвідували різноманітні тренінги, брали участь у квестах та шоу-програмах.
Школярам Борисполя допомагали розвивати лідерські якості
Перший день почався з ознайомлення новоприбулих лідерів зі структурою учнівського самоврядування та сутністю особистості лідера. Потім учні поділилися на загони і вчилися бути членами команди, відчувати себе частинкою якоїсь спільної справи, адже вони мали за короткий термін підготувати оригінальне представлення свого загону. Після представлень усіх команд настав час активно попрацювати мізками, адже лідери взялися за розробку проектів «Бориспіль – місто майбутнього», які були спрямовані на покращення життя молоді в нашому місті. Закінчився день традиційною свічею, на якій учасники школи лідерів ділилися своїми враженнями та емоціями про проведений день.

Другий день розпочався з командних ігор на здруження та саморозвиток, продовжився захопливим мотиваційним тренінгом від Федорченко Ірини Миколаївни – викладача політології та психології Київського національного університету ім. Т.Г. Шевченка і закінчився веселим вуличним квестом на зимову тематику.
Школярам Борисполя допомагали розвивати лідерські якості
Завершальний день був творчим, адже діти мали проявити себе у підготовці спільного концерту, кожен шукав в собі той чи інший талант, вчився не боятися виступати на сцені і сміливо демонструвати свої вміння, адже кожна особистість унікальна і вміє робити щось, чого не вміють інші. Наостанок усі взяли участь у розважальному шоу «Інтуїція» і висловили свої враження про всі три дні школи лідерів на загальній свічі.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031