Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

ЖК «Престиж»: сучасні якісні квартири у Борисполі


ЖК «Престиж»: сучасні якісні квартири у Борисполі
При в’їзді у місто Бориспіль з боку Києва (зупинка «35 км») швидкими темпами розгорнулося нове будівництво. Мешканців і гостей міста цікавить: «Що ж будується у місці із зручною транспортною розв’язкою? Черговий торгівельний центр? Новий житловий будинок? Та й чи є дозволи на новобудову?» З цими запитаннями вони звернулися до редакції тижневика «Вісті».
ЖК «Престиж»: сучасні якісні квартири у Борисполі
Ми вирішили завітати на будівельний майданчик і дізнатися подробиці.
З’ясувалося, що з осені 2016 року розпочав працювати офіс продажу квартир житлового комплексу «Престиж». Менеджери гостинно погодилися поспілкуватися і розповісти про початок будівництва нового 9-поверхового будинку. Сучасна багатоповерхівка доповнюватиме три інші будинки, зведені поряд і здані в експлуатацію ще 2010 року. Тож, нове будівництво, яке стартувало з 1 жовтня, — четверта, завершальна черга житлового комплексу «Престиж».

Дев’ятиповерхівка буде зведена з цегли у два ряди, утеплена мінеральною ватою. Фасад будинку оздоблять облицювальною цеглою. Тож тут дотримані усі сучасні технології теплозбереження. Якщо перші три будинки опалюються електрикою, то в новобудові буде газове опалення. Просторі оселі будуть обладнані сучасними двоконтурними газовими котлами, тобто матимуть індивідуальне опалення. Стіни житлових кімнат будуть повністю готові для поклейки шпалер. У кожній квартирі — панорамна засклена лоджія і балкон. Сучасні пластикові двокамерні вікна забезпечать тепло- і шумоізоляцію від центральної траси Борисполя. Мешканці будинку матимуть прекрасну панораму — вигляд на злітну смугу Міжнародного аеропорту «Бориспіль». Вагомою перевагою є і чудова транспортна розв’язка: до Києва (м. «Бориспільська») — 17 км, тобто їхати 10-15 хвилин.

Поруч із ЖК «Престиж» знаходиться школа, дитячий садок, торгівельний центр, медичні і юридичні фірми.
Менеджер центру продажу квартир розповіла, що до кожної квартири нового будинку буде підведено усі комунікації (електрика, водопостачання і газ). До вартості житла також входять лічильники на газ, воду, електроенергію. Із самого початку проектна група дуже грамотно спроектувала планування, тому одно- і двокімнатні квартири можна переплановувати або об’єднувати за бажанням клієнта на етапі будівництва.
Важливим показником надійності будівництва ЖК «Престиж» є те, що забудовник ділянка має документи на право власності на земельну ділянку (адже значна частина забудовників сьогодні зводить житлові будинки на орендованих землях). Усі бажаючі придбати квартиру у новобудові можуть ознайомитися з правоустановчими документами у представників будівельної компанії в офісі ЖК «Престиж».
ЖК «Престиж»: сучасні якісні квартири у Борисполі
Представники відділу продажу повідомили про наявність послуги — придбання квартири на виплат (у розстрочку) безвідсотково, попередньо внісши від 20% вартості житла. Решту коштів можна виплатити до листопада 2017 року, причому сума не перераховується. Вартість 1 кв. м — 10800 грн/кв.м.

Будівництво триває досить швидко. Восени був змурований міцний фундамент, облаштовані буроін’єкційні палі, а сьогодні вже закінчується будівництво цокольного поверху та починається цегляна кладка першого поверху.
Дев’ятиповерхівка на 107 квартир буде введена в експлуатацію у четвертому кварталі 2017 року. Обслуговуванням прибудинкової території усіх чотирьох будинків ЖК «Престиж» буде займатися — ОСББ. Поряд з будинком буде обладнано дитячий майданчик, зону для відпочинку з лавочками і квітниками, сучасне озеленення. З обох боків багатоповерхівки обладнають парковки для автомобілів. Про те, як живеться на території житлового комплексу, можна дізнатися і в мешканців сусідніх будинків. Для тих, хто бажає детальніше дізнатися про житловий комплекс «Престиж», зокрема планування квартир, відкрито сайт.

Адреса ЖК «Престиж»: вул. Київський Шлях, 1Д, м. Бориспіль.
Телефони: (095) 584-01-01, (097) 584-01-01, (093) 584-01-01

Ліцензія, № 40113881, від 11.03.2016 р., видана Державною архітектурно-будівельною інспекцією України.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031