Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Сумна статистика, будівництво сміттєпереробного заводу та ще багато питань розглянули на нараді міського голови Борисполя


Сумна статистика, будівництво сміттєпереробного заводу та ще багато питань розглянули  на нараді міського голови Борисполя
Внаслідок антитерористичної операції чимало українців загинуло від ворожих куль, проте більшість мешканців Борисполя за статистикою вмирають від отриманих побутових травм.

Протягом 2016 року двоє бориспільців пішли з життя виконуючи військовий обов’язок, а 48 – від травм, отриманих внаслідок нещасних випадків. Більше п’яти з половиною тисяч бориспільців постраждали від травм невиробничого характеру. Статистику озвучив на плановій нараді перший заступник міського голови Микола Корнійчук.

Також на черговій нараді розглянули такі питання:

У зв’язку зі збільшенням кількості призовників на строкову службу в півтора рази з 13 лютого розпочнеться проходження медкомісії мешканців району, потім Борисполя.
Перемовини із американською компанією щодо будівництва сміттєпереробного заводу тривають.
З 2017-го року з обласного бюджету сім’ям учасників АТО, які не отримували одноразову допомогу, виплачуватиметься сума в розмірі мінімальної заробітної плати. Сім’ям поранених військовослужбовців буде надано 7 мінімальних заробітних плат.
З міського бюджету надаватиметься одноразова матеріальна допомога сім’ям військовослужбовців в зоні АТО на контрактній основі в розмірі 10 тисяч гривень. Виплата родинам загиблих становить 40 тис грн.
Пограти в хокей чи просто покататися на ковзанах відтепер можна на ковзанці по вулиці Київський Шлях, 35.
ДЕТАЛЬНІШЕ ПРО ПИТАННЯ, ЯКІ РОЗГЛЯНУЛИ НА ЧЕРГОВІЙ НАРАДІ, ДИВІТЬСЯ У ВІДЕОСЮЖЕТІ.



"Телеканал Бориспіль"

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031