Бориспiль
C

Стара версія сайту

Щотижневе видання «Вісті.Інформація.Реклама»

Щотижневе видання «Вісті.Інформація.Реклама»

Головні новини

Спортсменка із Борисполя стала володаркою африканської бронзи

Спортсменка із Борисполя стала володаркою африканської бронзи

"Моя вихованка Ангеліна Киях щойно стала бронзовою призеркою чемпіонату світу з пауерліфтінгу серед дівчат в Потчефструмі, перемігши спорстменку з Індії", - з таким радісним повідомденням вчора ввечері прямо з Африки зв'язався з прес-служою Управління фізичної культури і спорту особистий тренер новоспеченої призерки світу Юрій Ликов.

Третій день чемпіонату світу серед юніорів та юніорок, юнаків та дівчат з пауерліфтингу, який в цими днями відбувається у Південно-Африканській Республіці, розпочав Владислав Чорний з Мангуша. Технічно та впевнено атлет двічі оновив світовий рекорд серед юніорів у присіданні, який тепер становить 343 кг. У жимі лежачи зафіксував 190 кг, а 295 кг у тязі принесли Владиславу титул чемпіона світу у сумі триборства- 828 кг, яка нині являється рекордом України серед юніорів. Тренери: І.В. Збандут, Л.В. Котенджи, - повідомляє Національна федерація пауерліфтингу України.
Ангеліна Киях з Борисполя у категорії до 63 кг серед дівчат виборола бронзову нагороду світової першості з сумою 362,5 кг. У присіданні та жимі вихованка Юрія Ликова також піднялась на третю сходинку п‘єдесталу з результатами 150 та 85 кг відповідно. Додамо, що Ангеліна - єдиня предстпавниця Київщини на цій світовій першості.
Спортсменка із Борисполя стала володаркою африканської бронзи

Андрій Гнатюк серед юнаків вагової категорії до 83 кг здобув срібло за сумою триборства з результатом- 650 кг. Також представник Давидівської ОТГ у всіх трьох вправах виборов малі срібні медалі. Тренери спортсмена: М.Я. Допілка, О.В. Допілка.
Костянтин Мусієнко вже вдруге в цьому році відвідав місто Почефструм. Першим був чемпіонат світу з жиму лежачи у квітні, на якому спортсмен став срібним призером серед чоловіків відкритої вікової групи, встановивши світовий рекорд серед юніорів! Цього ж разу, змагаючись у триборстві, дружківчанин розпочав з малої срібної медалі у присіданні- 320 кг. А у жимі першою ж спробою оновив рекорд світу серед чоловіків відкритої вікової групи- 280 кг! У другій добавив до нього ще 12,5 кг- 292,5! А 303 кг у третій застигли в лічених сантиметрах від успіху. І використавши успішно всі три спроби тяги, Костянтин забезпечив собі титул чемпіона світу з новим світовим рекордом серед юніорів у сумі триборства- 895 кг! Підготував атлета С.В. Федоренко.

Джерело

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Вопрос: 156+2
Ответ:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введите код:
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031