Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

У Бориспільському будинку культури розпочнеться мюзикл «Кохати час»


У Бориспільському будинку культури  розпочнеться мюзикл «Кохати час»
«Я назву твоїм ім'ям перший літній дощ і буду чекати тебе під ним, поки ти не прийдеш, щоб торкнутися ніжним бризом твоїх губ і розчинитися в мільярді нескінченних хвилин... Світ став без тебе порожнім і безглуздим, як небо без птахів. Де знайти нам відповіді на прості запитання, як правильно треба кохати?»

Саме цим епіграфом розпочнеться мюзикл «Кохати час» від музичного проекту «Musica dal vivo» напередодні Дня всіх закоханих. 13 лютого на сцені міського будинку культури ви матимете можливість зануритись в таємничі сторони кохання.

Засновники, автори проекту та солісти про свою майбутню прем’єру говорять так: «Аби мюзикл був цікавим, ми поєднали усі стилі та деякі види жанрової палітри музичнго мистецтва: естрадний стиль співу, рок, класичний кросовер, спокусливі танці, пластику. Ви зможете зарядитися енергетикою від шоу-балету «Вольтаж», на сцені буде світлодіодне шоу, світлові ефекти, мінімум декорацій — лише музика та почуття».
У Бориспільському будинку культури  розпочнеться мюзикл «Кохати час»

Для вас виступатимуть член асоціації спілки діячів естрадного мистецтва України, соліст оперної студії при НМАУ ім.П.І.Чайковського, директор та режисер музичного проекту «Musica dal vivo», співак, актор Олег Малик; художній керівник проекту, співачка, композитор Катерина Малик; хореограф-постановник шоу-балету «Вольтаж» Даная Саулко та солісти, лауреати міжнародних конкурсів Катерина Іващенко, Наталія Ягодинець, Діедонне Нгелека, Вадим Лебедюк, Катерина Телюк, співачка при КМК «Академ» Анна Маліновська та гість програми актор ТЮЗ на Липках, актор театру ім. Івана Франка, автор і виконавець пісень Остап Халавко. Організатори дійства сподіваються, що після перегляду мюзиклу глядачі знайдуть відповідь на питання: «Як правильно треба кохати?»

Ольга ОГНЯНИК, фото автора

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031