Жк Мрия
Бориспiль
C

Щотижневе видання «Вісті.Інформація.Реклама»

Головні новини

Бориспільський «Колосок» гучно заявив про себе на змаганнях у Білорусі

Бориспільський «Колосок» гучно заявив про себе на змаганнях у Білорусі
Команда з хокею на траві «Колосок» Бориспільської ДЮСШ зустрічала католицьке Різдво у Білорусі на Мінськ-арені. Привезли подарунки від Діда Мороза та нагороди.

25 — 29 грудня у Мінську (Білорусь) проходив міжнародний Різдвяний турнір з хокею на траві серед дівчат 2005 — 2006 р. ­н

У змаганнях серед 18 команд брали участь дві українські — бориспільський «Колосок» та команда із Сум «Сумчаночка». Для юних хокеїсток Борисполя це був перший турнір високого рівня. Сумчанки мають більший досвід участі у подібних змаганнях, але бориспільці — достойна конкуренція.

Вихованці «Колоска» опинилися в одній підгрупі з командою Мінська — господарями змагань. І за результатами спортивного протистояння набрали з ними однакову кількість очок та м’ячів. Тож визначати переможця підгрупи довелося за серією булітів. Бориспіль поступився, тому у фіналі «Колосок» змагався за третю сходинку п’єдесталу. Суперниками були землячки-сумчанки, яким довелося задовольнитися четвертим місцем. Перша сходинка у Росії, а друга — у Білорусі. Наші хокеїстки привезли бронзові медалі. До Білорусі їздила команда із 10 спортсменок та два тренери — Наталія Васюкова та Марина Горохова. • За результатами змагань, кращим гравцем команди була визнана бориспілька Вікторія Колос.

Тренери зізнаються, що поїздка фінансувалася майже повністю за батьківські кошти. Це обійшлося приблизно по 3 000 грн на дитину (за 5 днів). З міського бюджету такі змагання не фінансуються, а із спонсорами нині сутужно…
Та бориспільський «Колосок» гучно заявив про себе і має нове запрошення до Мінська. 23 — 25 лютого там проходитиме Міжнародний турнір пам’яті Володимира Жмакіна. Змагатимуться хокеїстки 2002 — 2003 р. н.

Ірина КОСТЕНКО
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Вопрос: 156+2
Ответ:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введите код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві

Блоги

Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031