Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Битва за вихід у фінал


Битва за вихід у фінал

23 квітня відбувся матч півфіналу кубку БРФФ. Футбольный клуб "Борисфен-Бориспіль" вдома приймав ФК Мирне.

Варто відзначити що у стартовому складі нашої команди були відсутній ключовий гравець Козубський Денис, замість нього був задіяний 18ти річний вундеркінд - Франко Лукас Санчес, який досить впевнено себе зарекомендував, а також заробив пенальті на 15 хвилині матчу, який не реалізував капітан команди Іванов Максим пробивши в поперечину.

В цілому було помітно що обидві команди ще далекі від оптимальних кондицій, було багато браку та футбол був не на стільки видовищним як ми звикли його бачити.
З перших хвилин Борисфенівці здивували вибором свої тактики граючи в три захисники за схемою 3-6-1, але після ряду обрізок вже через 10 хвилин, тренер змінив схему гри на звичну для наших хлопців 4-5-1. Перший тайм закінчився з рахунком 0:0 і майже без моментів.

Другий же тайм був набагато цікавішим, команди почали грати в відкритий футбол. У складі нашої команди відбулися одразу 2 заміни, замість Мешко Романа на поле вийшов центр форвард Майстров Денис, а також замість Букара Олега вийшов Яременко Олег. Але в перші хвилини другого тайму у наших хлопців не працював центр поля, постійно мяч перетримував Височин Євген, тим самим зводячи швидкі контратаки нанівець, тому через 10 хвилин знову довелося проводити подвійну заміну, замість того ж Височина Євгена на поле вийшов Смалюх Андрій, а Свідерського Вадима замінив Скрипка Євген. Чергова тактична перебудова зіграла на руку команді, Борисфенівці нарешті знайшли свою гру в контроль м"яча, почали створювати небезпечні моменти, але фортуна була на боці суперника, то стійка то поперечина то навіть хрестовина рятували ворота суперника, також були сумнівні рішення арбітра до гри рукою суперника в своєму карному майданчику, але другий і третій раз суддя не наважився ставити одинадцяти метровий удар.

Час спливав Борисфенівці тиснули з усіх сил відчуваючи шалену підтримку трибун та ультрас, але забити до фінального свистка так і не вдалося, рахунок 0:0 та серія адреналінових післяматчевих пенальті.

Перший удар наносили наші хлопці, влучно пробив Ярмаш Андрій 1:0.
Потім розчарував суперника та зірвав овації з трибун наш голпіер - Марченко Андрій. Далі влучними ударами відзначилися Яременко Олег та Іванов Максим, а герой матчу Марченко Андрій відбив ще 2 одинадцяти метрових та вивів нашу команду у фінал!

Тимофій Дмитренко

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031