Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

В аеропорту "Бориспіль" шахраї видурили у іноземця близько 50 тис. грн


В аеропорту "Бориспіль" шахраї видурили у іноземця  близько 50 тис. грн

Шахрайство буває небезпечним для здоров'я

У Борисполі, що під Києвом, не перший рік діяли аферисти-"благодійники". Вони збирали в аеропорту та місті гроші на "АТО" і хворих на ДЦП дітей. Звісно, "наволонтерені" гроші залишалися в кишенях псевдо-"волонтерів". Також злодії представлялися учасниками "Правого сектору".

Ось і самі шахраї.

Федорчук Сергій Васильович
В аеропорту "Бориспіль" шахраї видурили у іноземця  близько 50 тис. грн


Кравець Олександр Іванович
В аеропорту "Бориспіль" шахраї видурили у іноземця  близько 50 тис. грн


Людина, в якої останні взяли в сумі близько 45 тис. грн ніби на добровольців, звернулася до Київського осередку НВР "Правий сектор" по допомогу, бо з'ясувала, що має справу з аферистами. Людина розповіла, що вони знову хочуть приїхати 26 червня, аби поговорити про потребу в "додаткових коштах". Докази були надані. Отже було вирішено організувати громадське затримання "на гарячому".

Зранку 26 червня активісти "Правого сектора" Києва схопили шахраїв, коли ті приїхали до обманутого. Від несподіванки і сорому обидва чолов'яги впали на землю. Кілька разів. Правосекторівці скористалися ситуацією і зв'язали руки негідникам. Далі злочинці були передані до відділку поліції.

Зв'язки серед правоохоронців їм не допоможуть, оскільки "Правий сектор" контролюватиме перебіг справи.

Використовувати національні біди і благородні устремління людей для власної шкурної вигоди - це те, що гідно жорсткої кари!

Повідомляє ПС.

А Телеканал Бориспіль уточнює, що інцидент стався із 19-річним громадянином США. Хлопець довгий час цікавився подіями в Україні, спілкувався з українцями у соцмережах і врешті вирішив приїхати до нашої країни особисто.

Молодий чоловік прилетів у «Бориспіль» 21 червня. В аеропорту він і зустрів чоловіків, які представились учасниками «Правого сектора». Чолов’яги збирали кошти буцімто на допомогу бійцям АТО. Вирішивши, що робить добру справу, хлопець віддав псевдо-волонтерам велику суму грошей.

Також на сторінці «Правого сектору» у фейсбуці користувачі пишуть коментарі, буцімто один із підозрюваних – колишній ротний 12-го батальйону, який «до війни не доїхав і втік».

В аеропорту "Бориспіль" шахраї видурили у іноземця  близько 50 тис. грн

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031