Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Головний футзальний марафон Борисполя наблизився до екватору


Головний  футзальний марафон  Борисполя наблизився до екватору

Вже більше місяця триває відкритий чемпіонат м. Бориспіль з футзалу серед команд організацій, установ, підприємств, аматорських футбольних клубів та мікрорайонів міста.

Футзальні баталії вирують у спортивній залі Бориспільської ДЮСШ щотижня у суботу та неділю з 17:00. Оскільки захід, як сказано вище, «відкритий» то в ньому беруть участь також футзальні дружини сільських рад Бориспільського району та кілька футзальних колективів від наших сусідів – Переяслав-Хмельницького та Баришівського районів.

А всього у цьому видовищному та захоплюючому спортивному дійстві бере участь 21 команда загальною кількістю учасників більше 250 осіб. На жаль, в останню мить відмовились від участі у змаганнях минулорічні чемпіони міста - футзалісти ДПМА «Бориспіль». Так, авіатори своєю яскравою, технічною грою та чудовими командними діями як в атаці так і у захисті не залишили своїм суперникам жодного шансу на чемпіонські звання у вищій лізі сезону 2016-2017 років. Дуже прикро, що ми не бачимо цей колектив, без перебільшення сказавши «футзальних маестро», у цьому сезоні. Але ігри тривають і без авіаторів. І поки - що ясно на сто відсотків лише одне: цей головний футзальний захід міста 2017-2018 років подарує нам нового чемпіона.
Головний  футзальний марафон  Борисполя наблизився до екватору

Отже, чемпіонат проводять Бориспільський міський центр спорту та фізичного здоров’я населення спільно з Федерацією футбол у міста Борисполя, Бориспільською районною федерацією футболу та за підтримки Бориспільської ДЮСШ.

Як того і слід було чекати у поважному спортивному заході у цьому сезоні за підсумками минулорічного чемпіонату 9 футзальних колективів отримали «свої перепустки» у вищу лігу та 12 відповідно у першу.

До того 12 команд цієї першої ліги на першому етапі ігор розподілені на дві підгрупи.

Сам же чемпіонат згідно Регламенту на своєму першому етапі проходить за коловою системою в одне коло. Як за вищою лігою, так і за першою. На сьогодні практично всі футзальні дружини провели не менше 5-ти ігор. З цього слідує, що боротьба за золоті медалі вже наближається до свого екватору. У підгрупах 1-ї ліги вияв футзальних відносин вже закінчився. За підсумками ігор в кожній підгрупі по три команди вибороли путівки до фінальної частини чемпіонату. З підгрупи «А» це футбольні дружини МАУ (міжнародні авіалінії України), «Прогрес» ( Баришівський район) та команда «Борисфен-2» (ФК «Борисфен»). Футзальні команди «Гостинний двір» (с. Панфіли Яготинського району) та «Сокіл» (с. Морозівка Баришівського району) та с. Кучаків (Бориспільський район) вийшли у фінальну частину чемпіонату з підгрупи «Б». Ця шестірка фіналістів за коловою системою і розіграє головні трофеї чемпіонату.

Що стосується вищої ліги то тут головна інтрига чемпіонату ще попереду. За підсумками п’яти турів тут лідирують футзалісти «SKY FOOD», в активі яких 5 перемог. У гравців «Interavia», які займають другу сходинку у турнірній таблиці 9 очок та матч у запасі. Приборкувачі шкіряного м’яча с. Сошників треті. В активі у них також 9 очок, але після п’яти ігор. Отже футзальний марафон триває.

Віталій Кубов

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031