Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Перемоги школярів у змаганнях Першості Бориспільського району з настільного тенісу, шахів та шашок


Перемоги школярів у змаганнях Першості Бориспільського  району з настільного тенісу, шахів та шашок

1 лютого в Мирненській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулись змагання Першості району з настільного тенісу, шахів та шашок серед школярів. В змаганнях взяли участь команди учнів 12 загальноосвітніх навчальних закладів.

Перед змаганнями була проведена церемонія підняття олімпійського прапора, присвячена початку ХХІІІ Зимових Олімпійських ігор 2018 року, що відбудуться в місті Пхьончхан (Південна Корея), та участі в них спортсменів збірної команди України.
Перемоги школярів у змаганнях Першості Бориспільського  району з настільного тенісу, шахів та шашок

Призові місця в змаганнях із настільного тенісу розділились наступним чином:
серед дівчат в особистій категорії: І місце – Дарія Гриневицька (Дударків), ІІ місце – Аліна Дочу (Сошників), ІІІ місце – Еліна Полях (Ревне);
серед юнаків в особистій категорії: І місце –Іван Приходько (Дударків); ІІ місце – Владислав Карпенко (Вороньків) та ІІІ місце – Олександр Коломієць (Ревне);
серед дівчат у змаганнях пар: І місце – Ліна Кубрак та Вікторія Іщемірова (Ревне), ІІ місце – Аліна Дочу та Галина Роман, ІІІ місце – Богдана Лазорко та Ангеліна Пяк (всі – Сошників);
серед юнаків в парному розряді: І місце – Олександр Коломієць та Артем Зубчук; ІІ місце – Нікіта Кубрак та Олександр Приходько (всі – Ревне), ІІІ місце –Валентин Шелест та Олександр Котул (Вороньків).
Перемоги школярів у змаганнях Першості Бориспільського  району з настільного тенісу, шахів та шашок

В змаганнях з шашок серед дівчат перемогу здобула Людмила Кепша (Любарці), ІІ місце посіла Марія Драна (Вороньків), ІІІ місце – Бабенко Вікторія (Глибоке). Серед юнаків І місце посів Максим Телегуз (Вороньків), ІІ місце – Арсеній Шамчук (Іванків), ІІІ місце – Артем Черніков (Вороньків).

Змагання з шахів проходило в двох вікових категоріях.
Серед дівчат ( 5-6 кл.) призові місця посіли: І місце –Діана Горлова (Сеньківка), ІІ місце - Віолетта Орлова (Головурів).
Серед дівчат (7-11 кл.) призові місця розділились наступним чином: І місце – Надія Орловська (Мирне), ІІ місце – Вікторія Усманова (Головурів), ІІІ місце – Крістіна Адаменко (Сеньківка).
У юнаків (5-6 кл.): І місце посів Андрій Ашомка (Мирне), ІІ місце – Олексій Ісай (Вороньків) та ІІІ місце — Олександр Залюбовський (Вороньків).
У юнаків (7-11 кл.): І місце посів Дмитро Бельдій (Гнідин), ІІ місце –Олексій Володін (Любарці), III місце — Ярослав Давиденко (Вороньків).

Переможці та призери змагань були нагороджені грамотами та медалями Бориспільського районного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Бориспільська районна державна адміністрація Київської області

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031