Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Міні-марафон з волейболу у Борисполі


Міні-марафон з волейболу у Борисполі

Минулий вікенд подарував волейбольне свято — 13 команд з нашого міста та району змагалися за звання найсильнішого колективу.

Відкритий Кубок м. Бориспіль, організований міським центром спорту та ФЗН, у форматі на вибування поставив перед командами непросте завдання без права на помилку. Принципове суперництво, непоступливість та палка жага до перемоги не дозволяли глядачам ні на мить відірвати погляд від майданчиків. Молоді, талановиті, досвідчені та організовані команди демонстрували чудовий рівень підготовки та професіоналізму. Однак перемагає сильніший. Серед чоловіків Кубок міста вибороли гості з с. Глибоке, серед жінок перемогла команда випускників Марії Семенівни Віцюк з назвою «Молодіжна», яка не залишила шансів жодній з команд.
Міні-марафон з волейболу у Борисполі

За традицією, визнали та нагородили кращих гравців — Гомболевського Євгена (с. Глибоке) та Лук’яненко Яну («Молодіжна»). Приз глядацьких симпатій отримали Отрижка Микола («Стоматполіклініка») та Літот Світлана (ДП МА «Бориспіль»).

Інструктор з фізичного виховання Є.М. Хамула

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031