Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Сьогодні грандіозне відкриття магазину JYSK в Борисполі!


Сьогодні грандіозне відкриття магазину JYSK в Борисполі!

Данський бренд JYSK, який відомий в усьому світі майже 50 років, 26 липня вперше відчинить двері свого магазину у місті Бориспіль.

Розташувався він на 2-му поверсі ТРЦ «Аеромол» на вул. Київський шлях, 2/6.



Новий магазин JYSK у Борисполі став 40-м в Україні та 16-м у Київській області. Для бориспільців це справжня подія, адже якісні товари для дому та побуту відтепер стали ближче до місцевого споживача. Відомий у світі бренд сьогодні пропонує великий вибір товарів у скандинавському стилі, який вирізняється лаконічністю, функціональністю та натуральністю. Загальна площа торгового залу — 900 кв м, у магазині покупців люб’язно зустрічають та консультують сім співробітників.

На честь грандіозного відкриття магазину було організовано велике свято-презентація. У перші дні роботи JYSK пропонує покупцям додаткову знижку 10% на все, що поміститься у фірмову сумку JYSK — її безкоштовно можна отримати у магазині. Також із 26 до 29 липня перші 100 покупців, які придбають товар на суму від 500 гривень, отримають в подарунок якісну подушку для сну. А ще в магазині діє акція: лімітована кількість товарів продається із максимальною знижкою — ці вигідні пропозиції в обмеженій кількості діють із нагоди відкриття магазину.

Наприклад, комфортне офісне крісло TAMDRUP з наповненням Memory Foam можна придбати зі знижкою 63%, топ-продажів — склянка KRESTOFFER з соломинкою — буде коштувати 15 грн (звичайна ціна 49 грн). Детальніше про акції та супер знижки можна дізнатися на сайті JYSK: https://jysk.ua/borispil

«Ми розуміємо, як важливо зробити вибір і покупку товару легкими, швидкими, приємними, особливо в невеликих містах. Тому під Києвом вже відкрили магазини у Броварах та селі Гатне, а тепер настала черга і Борисполя. Для нас це знакове відкриття, адже це 40-ий JYSK в Україні! Для того, щоб відсвяткувати ювілейний магазин, у всій мережі JYSK чотири дні будуть діяти спеціальні пропозиції», — розповів «Вістям» Євген Іваниця, виконавчий директор JYSK в Україні.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031