Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Кабмін затвердив добудову багаторівневого паркінгу та нове підвищення зарплат у ДП МА «Бориспіль»


Кабмін затвердив добудову багаторівневого паркінгу та нове підвищення зарплат у ДП МА «Бориспіль»
На засіданні Кабінету міністрів України у середу 14 грудня 2016 року, Державне підприємство «Міжнародний аеропорт «Бориспіль» успішно захистило коригування фінансового плану підприємства на 2016 рік. Відповідно, уряд затвердив низку пріоритетних проектів розвитку ДП МА «Бориспіль», серед яких добудова багаторівневого паркінгу та підвищення заробітної платні трудовому колективу аеропорту.

Рішення про внесення вказаних коригувань до фінплану ДП МА «Бориспіль» було прийняте керівництвом аеропорту за підсумками першого півріччя 2016 р., у зв'язку зі значним перевиконанням затвердженого фінансового плану на поточний рік. Відповідно до відкоригованого фінплану ДП МА «Бориспіль» планує до кінця 2016 року розпочати проектні роботи з добудови одного крила багаторівневого паркінгу на 1000 паркомісць. На реалізацію даного проекту планується виділення близько 100 млн грн. Попередньо введення об’єкта в експлуатацію очікується до кінця літа 2017 року.

Нагадаємо, що до цього часу не вирішене питання про повернення ДП МА «Бориспіль» коштів від банку «Фінбанк» компанії-забудовника, яка розпочала будівництво паркінгу. Незважаючи на судові рішення на користь аеропорту, ДП МА «Бориспіль» до цього часу не вдається отримати суму акредитиву. Керівництво аеропорту розраховує, що з огляду на ухвалення Кабміном добудови паркінгу, правоохоронні та контролюючі органи у свою чергу ефективно посприяють у виконанні судових рішень на користь ДП МА «Бориспіль».

Відповідно до затвердженої у середу редакції фінплану ДП МА «Бориспіль» також здійснить збільшення окладів персоналу аеропорту. До цього сумарно зростання зарплат робітників «Борисполя» менше ніж за рік склало 50%. Важливі будівельні роботи та додаткове зростання заробітної платні планується забезпечити за рахунок надпланового прибутку підприємства, що складає більше ніж 800 млн грн.

Міжнародний аеропорт "Бориспіль"

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031