Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Бориспільщина допомагає воїнам АТО


Бориспільщина допомагає воїнам АТО
23-25 грудня голова районної державної адміністрації Дмитро Воронін здійснив волонтерську поїздку в зону Антитерористичної операції.

Подарунковий вантаж від мешканців Бориспільщини увійшов до складу колони гуманітарної допомоги, що нараховувала 44 вантажні автобуси з усіх міст та районів Київської області.

Бориспільчани передали українським військовослужбовцям близько трьох тон «гуманітарки»: автозапчастини, будівельні інструменти, паливо-мастильні матеріали, гумові шини, акумулятори, фольгований утеплювач, продукти харчування (картопля, цибуля, цитрусові, мед, сало, цигарки, яблука).

Найтепліші враження справили на воїнів АТО новорічні листівки від дітлахів з побажаннями миру, здоров’я, повернення до рідних домівок цілими та неушкодженими.
Бориспільщина допомагає воїнам АТО
«Кожен мешканець Бориспільщини — від найменшого до найстаршого — передав частинку свого патріотизму нашим хлопцям в АТО, збираючи все, що вкрай потрібно на передовій», — зауважив Д.Воронін. Він висловив вдячність водіям Віктору та Михайлу, які 36 разів возили допомогу на лінію фронту, а також подякував всім небайдужим громадянам за посильну допомогу та підтримку української армії.

Участь в зборі гуманітарного вантажу взяли Великоолександрівська сільська рада, Вишеньківська сільська рада, Глибоцька сільська рада, Головурівська сільська рада, Процівська сільська рада, Гнідин, Дударків, Іванків, Мирне, Мартусівка, Старе, Сошників, Сеньківка, Ревне, Рогозів.

Долучилися до доброї справи такі підприємства та фермерські господарства району, як ТОВ «Агроком ЛТД», ТОВ «Хлібороб», ТОВ «Біотех», ТОВ «Оріана», ТОВ «Слов’янський союз», ФОП «Білоус С.», Районне споживче товариство, ТОВ «Агрофірма Іванків», СТОВ «Любарецьке», ТОВ «Скайбудсервіс», ТОВ ХФК «Біокон».

Бориспільська районна державна адміністрація

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031