Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Новорічна казка у «Бархаті»


Новорічна казка у «Бархаті»
КРК «Бархат» 24 грудня перевтілився у Новорічну казку. Традиційний захід для малечі округу, депутатом якого є Володимир Шалімов, попри вже п’ятий рік проведення, приємно здивував рівнем організації. Найголовніше — змусив як дітей, так і дорослих повірити в диво.

Першим у двогодинному святковому маршруті був…шоколад. Новорічні подарунки, по зав’язок наповнені цукерками, отримали більше 100 маленьких бориспільців віком від 4 до 10 років. Оксана Салтан, нещодавно придбала квартиру на окрузі №11, зауважила: «Ми ще й не встигли зайти до зали, а моя дитина вже була налаштована на свято».
Новорічна казка у «Бархаті»
Запрошений до слова меценат і благодійник, голова правління ПрАТ «АгроБудМеханізація» Володимир Шалімов, вітаючи присутніх з Новим роком, відзначив: «Це підготували будівельники компанії, яка будує від Львівщини, до Сумщини заводи, фабрики, житлові будинки, школу і садочок у місті, де вам буде затишно і комфортно».
І хоча наближається рік Півня, але це, мабуть, єдиний, хто не «пурхав» по сцені. А так у рамках півгодинної циркової програми було усе: мавпа, пес, ящірка, змії, яких діти могли «нам’яти» досхочу. Двом подружкам, шестирічним Поліні та Ані, найбільше припали до душі рожеві голуби. Надивившись на зоопарк, однокласниці вирушили на безкоштовний аквагрим. На запитання, що сподобалося найбільше, відповіли: «Усе».

«Новорічна казка», підготовлена вихованцями Будинку дитячої та юнацької творчості, перенесла малечу до країн світу у пошуках Нового року, викраденого піратами, які виявилися не такими вже й лихими, і після завершення, коли добро перемогло зло, подарували усім повітряні кульки.
Новорічна казка у «Бархаті»
За кулісами новорічної зали на дітей очікували смаколики до душі: печиво, тістечка, узвар, сік, цукерки та фрукти.
Третьокласник Олег з п’яти років святкування виділити один не зміг, мовляв: «Класно щороку». Його бабуся, начальник дільниці «Міський парк» КП ВУКГ Тетяна Петрівна Вітер, розповіла: «Приємно, що для наших дітей завжди щось різне, ексклюзивне, креативне».
Новорічна казка у «Бархаті»

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031