Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Броварську районну державну адміністрацію очолив Микола Клименко


Голова Київської обласної державної адміністрації Олександр Горган представив громаді новопризначеного голову Броварської РДА Миколу Федоровича Клименка.
Броварську районну державну адміністрацію очолив Микола Клименко

Відповідний наказ про призначення Миколи Клименка на посаду голови Броварської РДА в порядку переведення з посади голови Баришівської районної державної адміністрації підписав Президент України Петро Порошенко.

Броварський район має стратегічне значення для Київської області, тому він особливо потребує сильного й досвідченого керівника, яким є Микола Клименко, підкреслив під час свого виступу голова Київської ОДА.

За словами очільника Київщини, на попередній посаді Микола Клименко досягнув найкращих показників роботи за 2016 рік серед усіх голів райдержадміністрацій області. Відповідно Колегія Київської ОДА представила його до відзначення державною нагородою.

«Розуміючи, що є потреба в сильному керівнику Броварського району, я звернувся із пропозицією до Президента України перевести Миколу Клименка з Баришівського району в Броварський на рівнозначну посаду»,
– зазначив Олександр Горган.

Микола Клименко здатний забезпечити законність і виконання Конституції на території району, пришвидшити темпи економічного розвитку, ефективно координувати державну владу на всіх рівнях, а також плідно взаємодіяти з самоврядною владою Броварщини, переконаний голова Київської ОДА.

Голова Броварської районної державної адміністрації Микола Клименко в свою чергу подякував за високу довіру й пообіцяв докласти всіх зусиль для досягнення високого результату у роботі на новій відповідальній посаді.

«Я впевнений, робота у нас буде злагоджена. Мої вимоги – професіоналізм і віддача в роботі. Звертаюсь до голови Броварської районної ради та депутатського корпусу, до сільських голів і депутатів сільрад із закликом створити міцну команду для спільної роботи»,
– сказав у своїй промові Микола Федорович.

Київська обласна державна адміністрація

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031