Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

У Києві біля пункту обміну валют сталася стрілянина


У Києві біля пункту обміну валют сталася стрілянина
"Дніпровське управління поліції отримав виклик про стрілянину на вул. Малишко. На місці події до правоохоронців звернувся 44-річний місцевий житель, який пояснив, що близько 17:50 до нього подзвонила дружина, яка працює касиром в пункті обміну валют, і попросила терміново прийти: у неї виник конфлікт із клієнтами, яких не влаштував курс обміну", – йдеться в повідомленні.

За свідченнями чоловіка, коли він приїхав, в обміннику перебували двоє незнайомців, які лаялися і кидалися в бійку до жінки.

"Чоловік зробив зауваження, так один з відвідувачів одразу накинувся на нього і почав бити ногами і руками. Тоді киянин вибіг на вулицю, дістав з сумки зареєстроване пристрій для відстрілу гумовими кулями і повідомив переслідувачу, що буде стріляти. Молодший із незнайомців (пізніше поліція встановила, що це були батько і син) забрав старшого, щоб закінчити спір мирно. Чоловіки пішли, але через кілька хвилин батько повернувся, знову виникла бійка, під час якої його опонент застосував травматичну зброю", – пояснили в прес-службі.

Новини за темою: У Рівному зі стріляниною затримали двох квартирних злодіїв
Слідчо-оперативна група провела першочергові слідчі дії і зафіксувала подія.

Згодом в поліцію надійшло повідомлення лікарів про потерпілого з вогнепальним пораненням передпліччя і стегон. У медичному закладі, куди прибули правоохоронці, до них звернувся 20-річний студент, який пояснив, що отримав поранення біля обмінника, коли спробував залагодити конфлікт батька з невідомим.

Слідчим відділом Дніпровського управління поліції за заявами двох сторін розпочаті два кримінальних виробництва попередніми кваліфікаціями ст. 125 (Умисне нанесення легких тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України.

Зусилля правоохоронців спрямовані на встановлення всіх обставин події для об'єктивного та неупередженого розслідування і прийняття процесуального рішення у кримінальних процесах.

112 ua

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031