Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Через погіршення погоди аварійні бригади ДТЕК Київські регіональні електромережі переведені у посилений режим


Київська область, 12 березня 2021

За інформацією Українського Гідрометцентру, упродовж 12 березня в регіоні очікується погіршення погодних умов — пориви вітру до 20 метрів на секунду, на дорогах ожеледиця. Рівень небезпечності — 1 (жовтий). Такі погодні умови можуть призвести до аварійних знеструмлень, порушення руху транспорту на дорогах. Аварійні бригади ДТЕК Київські регіональні електромережі переведені у посилений режим.

«ДТЕК надійна та відповідальна компанія, яка працює 24/7, аби забезпечити всіх клієнтів світлом. Спеціалісти ДТЕК Київські регіональні електромережі перейшли на посилене чергування та готові оперативно ліквідовувати аварії у разі потреби. Наразі масових аварій не зафіксовано, фахівці ліквідовують поодинокі пошкодження. Ми докладаємо максимум зусиль, щоб в найкоротші терміни повернути світло в оселі клієнтів», — зазначив генеральний директор ДТЕК Київські регіональні електромережі Віталій Шайда.

ДТЕК Київські регіональні електромережі рекомендує жителям області за можливості залишатися вдома та бути обережними, не наближатися до оголених дротів, обірваних ліній та повалених дерев.

Поради під час можливих масових відключень через негоду: інформацію про аварійні відключення можна перевірити на сайті компанії в розділі «Немає електроенергії?». Якщо ваша адреса там є, — енергетики вже знають про відключення і відновлюють електропостачання. Якщо ви не знайшли свою адресу — повідомте про відключення у зручний спосіб: через мобільний додаток «Мережі онлайн» (додаток доступний в AppStore та Google Play Market), чат-бот в Viber і Telegram або приватні повідомлення на сторінці ДТЕК Київські регіональні електромережі у Facebook.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031