Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

На базі Бориспільської БЛІЛ хочуть збудувати «Центр життя» за фінансового сприяння області


На базі Бориспільської багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування розглядають можливість створення «Центру життя». Відповідний проект презентували керівники Бориспільської громади в Київській облдержадміністрації 25 березня, повідомляє пресслужба Київської ОДА.
Як зазначили під час презентації у рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» Бориспільську БЛІЛ капітально відремонтували минулого року.
Так, у медзакладі оновили інфекційне відділення та лікувальний корпус; обладнали ендоскопічний кабінет та спеціальне приміщення для магніторезонансної томографії; встановили нове лікувальне та діагностичне обладнання; у приймальному відділенні облаштували сучасні дитячий та дорослий блоки інтенсивної терапії для невідкладної допомоги.
Після закінчення робіт лікарню передали на баланс міста. Залишилось оновити в медичному комплексі пологовий будинок, що перебуває в аварійному стані й не придатний до експлуатації.
Тож пропонується створити на базі Бориспільської БЛІЛ створити новий медичний центр. До його складу увійдуть не лише пологовий будинок, а й терапевтичне, кардіологічне, гінекологічне відділення та відділення діалізу.
«Зроблено масштабну роботу з відновлення лікарні. Обласна влада вітає рішення громади щодо будівництва нового центру та пологового будинку в його складі, ми готові сприяти у цьому питанні», – зазначив голова Київської ОДА Василь Володін.
Наприкінці презентації учасники домовилися про подальшу взаємодію, наступним етапом якої має стати затвердження проекту майбутнього медичного центру.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031